reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Eh,watek zdycha...Pati go zawsze ratowala ale tez se siana dala widze .

Kamilka powodzenia w tym przedszkolu :tak: ja to przerabiam/lam ,mloda chodzi od kwietnia w tym 3 tygodnie pauzy od jakos 18 lipca do 10 sierpnia i po dzien dzisiejszy ma focha ,aby tyle dobrze,ze tylko focha bo poczatek to byla masakra!

Delfin bunt dwulatka? wspolczuje..........i tak tu sobie tylko wspolczujemy ale rzeczywistosc jest brutalna,co? przynajmniej u mnie...mloda miala i nadal ma napady histerii takie,ze mialabym ochote wyjsc ,isc w pizdu i zeby ktos inny za mnie sprawe zalatwil...kurde...bycie rodzicem to nie takie proste ...:-( mnie moja wlasna corka uczy cierpliwosci ,juz nie raz z bezsilnosci wylam ... bo moje dziewcze jest jakies szczegolne chyba :-D do niej trzeba miec anielska cierpliwosc po prostu.

A poza tym...tez dzien jak codzien,duzo sie wydarzylo,oj bardzo duzo od ostatniego mojego posta tutaj,w PL bylismy wlasnie w czas tornada slawnego,ktore przeszlo nad polska...doslownie kilometr od nas bylo... a pojechalam bo piekna pogoda miala byc ale dla mnie jej nie bylo :-D dopiero jak wrocilismy to sie w DE rozpogodzilo i w sumie to prawdziwy urlop dopiero u siebie w domu mialam...
Ale lato sie skonczylo i normalnie ZIMNO zrobilo sie nagle,dzis u nas az 7 stopni bylo,masakra!! zrec sie chce ,spac sie chce i tyle!! ;)

reklama
hej,

my jutro wyruszamy do PL ;-) w sobote fryzjer, kosmetyczka i zakupyyy :-D

jak wrócę to mam zamiar tutaj zobaczyć zapełniony wątek :-p

buziaki :-)

Delfin udanego pobytu :-):-)
Jola oo odezwalas sie hehe a ja cie na fb wywolywalam ostatnio ;-)

Milego dnia bo zaraz wychodze :tak:

Hej hop

Ja tez juz wrocilam:-) Pojechalismy we wtorek wrocilismy z niedzieli na poniedzialek mam juz neta wiec dzialam.. Adasiek od nowa bajki :happy:

Wesele udane ale nadal jestem zmeczona:sorry:

Bylam wlasnie dzisiaj na zakupach w pl kupilismy mu buty po przedszkolu i na sale gim a dzis kupilam mu dresy i 3 koszulki skarpetki i popoludniu podjedziemy po 2-3 bluzki z dlugim rekawem:tak:

A tak wogole to u nas zaczeli robic gore sciagaja dach i mamy wesolo i glosno;)

Hej dziewczyny

Ale cisza ze ho ho ... My dzis bylismy 1 raz w przedszkolu.. Mlody zadowolony jak nie wiem czeka na jutro juz:szok: Panie bardzo mile miejmy nadzieje ze tak zostanie:-)
A Adasiek zagina nas coraz to nowymi slowkami i zdaniami:rofl2:

Ale mnie dzis spanie lamie pogoda lekko pod psem i nudy bo wyjsc sie nie da:sorry: Dzisiaj tez dowiedzielismy sie ze dostaniemy zwrot rodzinnego za zeszly rok:shocked2: pieniazki maja wplynac do 2 tygodni wiec chcemy sie na ktorys ladny weekend wybrac do Insbruka:cool2: Magdalena jedziecie z nami??

A co u was??

Hej kochane
a no cisza tu ostatnio panuje
u mnie bez zmian wiec nie ma o czym pisac za bardzo
dzieciaki zdrowe chodza jedno dz szkoly drugie do przedszkola i jakos leci :tak:
pogoda dzis piekna slonko grzeje i takie fajne ciepelko wlasnie wrocilismy z placu zabaw...:tak:

Kamilka to fajnie ze synek taki zadowolony z przedszkola,oby mu juz tak zostalo :-):-)
a to poszalejecie jak zwrot kaski wplynie za rok czasu to nawet ladna sumka sie uzbiera ;-)

Pozdrawiam wszystkich i do spisania ;-)

Hej
Kamila chyba zwariowałas ja i Innscbruck:no::no: nie moje klimaty jak bys napisała Majorka to chętnie:-D:-) ja nie cierpie zimna a tam o tej porze to juz dla mnie mrozy:-D aaaaaaaaaaaaa i jeszcze raz sorki z niedziele ale sobotnia imprezka mnie wykończyła;-) tzn bacardi:sorry::sorry::cool2: boze pólnoc prawie a ja o 6 wstaje a jeszcze kąpiel uciekam i pozdrawiam wszystkie baby i jeszcze tu wpadne kiedys

reklama
Witajcie

/Wlasdnie cisza tu niesamowita... My calkiem fajnie sie zadomowilismy ale wczoraj mielismy kapitanski dzien. Mamy taka upierdliwa sasiadke wczoraj nam dym zrobila ze maly biega po mieszkaniu i tupie:wściekła/y: Maz do niej spokojnie ale jak go wpienila to myslalam ze ja polknie w nerwach ytak sie darli... Powiedzial jej ze jak chce cisze to niech sie przeprowadzi albo do domu starcow idzie bo my tu dziecko mamy i nie bedzie nas uciszac o 14 w dzien:wściekła/y::wściekła/y:

joanna mama hani a gdzie sie przenosisz na Bawarie moze bedziesz blisko mnie??:-)

Do góry