reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

To sie dzieje u was ale to fajnie ze tak szybko i gladko wam idzie :-):-) a to tesciowa zabieracie tez ze soba?..

kurka mac co to za pogoda wrr....pochmurno i zimno jak jesienia wrr...:angry:

reklama
Owca- miejmy nadzieje ze nie za gladko:) a tesciowa jedzie narazie tylko do wesela bo wracamy na 22 wrzesnia a pozniej juz chyba zostanie w Pl a my sami juz zostaniemy:)

U nas wrecz odwrotna pogoda:) goraco slonecznie az bym chciala troche chlodku na pare dni...

Hej :)

Owca pokoj gotowy,mloda wrocila-bardzooo zadowolona :) wszystko jej sie podobalo...od kolorow po meble :)
Dzis byla w koncu w przedszkolu...Przyjechala do nas mojego brata corka(7lat) wiec kuzynki rzadza...ale ze dzis byl teatrzyk dla dwoch grup ktore odchodza z przedszkola to oczywiscie poszlismy... no ale Noemi juz nie chciala zostac-tylko wrocic ze mna i z Julka do domu...Teraz ogladaja bajki,ja nawpychalam sie arbuza...;)
A co do fotek to jak chcesz moge Ci podeslac linka na priva :) Bo mam fotki zrobione-pokazywalam ammie i bratowej ;)

Witajcie

Moj maz juz wprowadzil sie na mieszkanie rany ja tez chceeee:) a tu jeszcze tyle ale czas sie teraz wlecze:(

Dzis mnie tu rozerwie w pracy.. Juz dni odliczam:)

Laski jade o 9 z m do chirurga na wyrwanie wiec trzymajcie kciukasy :tak::tak:

Pati to masz wesolo :-) pewnie ze chceeee..pokazuj linka chetnie obejrze co tam wymyslilas corci :-)
Kamilka jeszcze troche nim sie obejrzysz bedziesz w De,szybko zleci :tak:

cos cisza na watku nikt nic nie pisze gdzie te stare mamuski sie podziewaja :rofl2:

u was tez taka jesienna deszczowa pogoda??...brr...

U nas dzis taka pogoda dziwna...kropi,slonce,chmury,za chwile szaro i do dupy :-D
Dzis mam rozmowe w przedszkolu...miala byc z rana ale bedzie po poludniu ;)
No to wysylam Ci linka na priva :-D

ja jestem,czytam ale nie pisze,weny jak zwykle brak:zawstydzona/y:
do tego mam Besuch z malymi dziecmi i pogoda wcale nie wspolgra,dzieciory i my juz na leb dostajemy od tego siedzenia w domu

Pati ja tez chce widziec pokoik Naomi :-p

Witajcie

Moj maz,wlasnie jak dzwoni to mowi ze dnia nie ma ciagle leje:(
A u nas cieplo.. A ja juz w ten weekend pakuje busa i nasze rzeczy jada juz do Niemiec;). Niesamowicie sie ciesze:) bo ja wtedy na spokojnie 4.08 wyjezdzam tylko z podstawowa torba:)

reklama
Hop hop gdzie sie podziewacie?? Chyba pogoda sie poprawila;)

Hej dziewczyny zostal mi juz tydzien i mnie tu emocje roznosza;) Praca dobiega konca;) w zeszlym tyg pojechala przeprowadzka;)
Wogole jestem zmeczona wzielam sobie jeszcze pracr wieczorem. I jeszcze u rodzicow siedze teraz wiec cieszymy sie soba do poznego wieczora a potem w pracy jestem jak zombi;)

Ostatnia edycja:
Do góry