reklama
Owca- miejmy nadzieje ze nie za gladko a tesciowa jedzie narazie tylko do wesela bo wracamy na 22 wrzesnia a pozniej juz chyba zostanie w Pl a my sami juz zostaniemy
U nas wrecz odwrotna pogoda goraco slonecznie az bym chciala troche chlodku na pare dni...
U nas wrecz odwrotna pogoda goraco slonecznie az bym chciala troche chlodku na pare dni...
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Hej
Owca pokoj gotowy,mloda wrocila-bardzooo zadowolona wszystko jej sie podobalo...od kolorow po meble
Dzis byla w koncu w przedszkolu...Przyjechala do nas mojego brata corka(7lat) wiec kuzynki rzadza...ale ze dzis byl teatrzyk dla dwoch grup ktore odchodza z przedszkola to oczywiscie poszlismy... no ale Noemi juz nie chciala zostac-tylko wrocic ze mna i z Julka do domu...Teraz ogladaja bajki,ja nawpychalam sie arbuza...
A co do fotek to jak chcesz moge Ci podeslac linka na priva Bo mam fotki zrobione-pokazywalam ammie i bratowej
Owca pokoj gotowy,mloda wrocila-bardzooo zadowolona wszystko jej sie podobalo...od kolorow po meble
Dzis byla w koncu w przedszkolu...Przyjechala do nas mojego brata corka(7lat) wiec kuzynki rzadza...ale ze dzis byl teatrzyk dla dwoch grup ktore odchodza z przedszkola to oczywiscie poszlismy... no ale Noemi juz nie chciala zostac-tylko wrocic ze mna i z Julka do domu...Teraz ogladaja bajki,ja nawpychalam sie arbuza...
A co do fotek to jak chcesz moge Ci podeslac linka na priva Bo mam fotki zrobione-pokazywalam ammie i bratowej
Laski jade o 9 z m do chirurga na wyrwanie wiec trzymajcie kciukasy
Pati to masz wesolo :-) pewnie ze chceeee..pokazuj linka chetnie obejrze co tam wymyslilas corci :-)
Kamilka jeszcze troche nim sie obejrzysz bedziesz w De,szybko zleci
cos cisza na watku nikt nic nie pisze gdzie te stare mamuski sie podziewaja
u was tez taka jesienna deszczowa pogoda??...brr...
Pati to masz wesolo :-) pewnie ze chceeee..pokazuj linka chetnie obejrze co tam wymyslilas corci :-)
Kamilka jeszcze troche nim sie obejrzysz bedziesz w De,szybko zleci
cos cisza na watku nikt nic nie pisze gdzie te stare mamuski sie podziewaja
u was tez taka jesienna deszczowa pogoda??...brr...
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
U nas dzis taka pogoda dziwna...kropi,slonce,chmury,za chwile szaro i do dupy
Dzis mam rozmowe w przedszkolu...miala byc z rana ale bedzie po poludniu
No to wysylam Ci linka na priva
Dzis mam rozmowe w przedszkolu...miala byc z rana ale bedzie po poludniu
No to wysylam Ci linka na priva
Witajcie
Moj maz,wlasnie jak dzwoni to mowi ze dnia nie ma ciagle leje
A u nas cieplo.. A ja juz w ten weekend pakuje busa i nasze rzeczy jada juz do Niemiec. Niesamowicie sie ciesze bo ja wtedy na spokojnie 4.08 wyjezdzam tylko z podstawowa torba
Moj maz,wlasnie jak dzwoni to mowi ze dnia nie ma ciagle leje
A u nas cieplo.. A ja juz w ten weekend pakuje busa i nasze rzeczy jada juz do Niemiec. Niesamowicie sie ciesze bo ja wtedy na spokojnie 4.08 wyjezdzam tylko z podstawowa torba
reklama
Hop hop gdzie sie podziewacie?? Chyba pogoda sie poprawila
Hej dziewczyny zostal mi juz tydzien i mnie tu emocje roznosza Praca dobiega konca w zeszlym tyg pojechala przeprowadzka
Wogole jestem zmeczona wzielam sobie jeszcze pracr wieczorem. I jeszcze u rodzicow siedze teraz wiec cieszymy sie soba do poznego wieczora a potem w pracy jestem jak zombi
Hej dziewczyny zostal mi juz tydzien i mnie tu emocje roznosza Praca dobiega konca w zeszlym tyg pojechala przeprowadzka
Wogole jestem zmeczona wzielam sobie jeszcze pracr wieczorem. I jeszcze u rodzicow siedze teraz wiec cieszymy sie soba do poznego wieczora a potem w pracy jestem jak zombi
Ostatnia edycja: