Czesc dziewczyny!!!
Wrocilam-cala,zdrowa z nadwaga!!!
i chyba w alkoholizm juz popadlam...
Wczoraj mialam po 3 tyg.pierwszy dzien na trzezwo
i jeblo mnie chyba bo zaczelam popalac... ale stwierdzilam ,ze przez to mniej jem...
Bylam z mloda od 31.03 juz w polsce...06.04 dojechal moj A z moim bratem...wrocilismy 09.04....Do teraz nie mialam ochoty na kompa...w sumie nadal nie mam ,ale postanowilam zajzec bo calkiem sie oducze
Nakupowalam ksiazek i zaczelam czytac
Magdalena-moze powinnas zaczerpnac porady psychologa dzieciecego? moja kumpela tu miala podobne problemy...mlody nie chcial brac w niczym udzialu...zapisali go na takie zajecia ,w ktorych ma nabrac wiecej pewnosci siebie,poczuc sie silnym i wartosciowym...moze cos podobnego bys znalazla?
Jolka moja mloda poszla do przedszkola jak miala 2,2 lata... pierwsze dni tez bylam z nia,ale od razu byla wciagnieta w zwiedzanie przedszkola,poznania sali,w zabawe,do niczego nie zmuszali ale zachecali...Wiec mysle ze te panie tm u Ciebie troche ciulowe podejscie maja bo co bedzie jak Ciebie nie bedzie? a musisz np.wychodzic w trakcie tych dwoch godzin? bo ja zawsze musialam na chwile...tak zeby Noemi wiedziala ,ze ona tam zostanie,bedzie fajnie i pozniej po nia wroce...nigdy nie kaza wychodzic cichaczem...zawsze trzeba bylo sie pozegnac krotko,mloda miala mnie wypychac za drzwi,potem szly sie bawic
Ja musze sie wreszcie dowiedziec kiedy tu sie rok szkolny zaczyna,co trzeba kupic itd.Dziecko mi w tym roku do pierwszej klasy idzie ,a ja zoelona jestem!!!