reklama
mialas jakis konkretny powod zmiany nicka?
jakos tak zachcialo mi sie byc owieczka
kurde dzieciaki mnie wkurzaja siedza jeszcze ogladaja bajki,zagonic ich do spania to nie lada wyczyn
fajne byly czasy jak zasypiali mi po 20 ech powspominac dobra rzecz...
buszuje sobie po allegro ogladam radyjka samochodowe moze zakupimy sobie z m pod choinke hmm...pomyslimy :-)
wy co kupujecie swoim faceta pod choinke?..czy tylko robicie prezenty dla dzieci?
to tyle na dzis uciekam do uslyszenia papa !!:-)
hehe, to nam Madzia zrobilas zagadke Wilk w owczej skorze
My w prezencie pod choinke kupilismy sobie samochod wiec juz chyba wystarczy. Lence chce kupic misia z mp3 z bajkami i takimi gadzetami a rodzina dostanie po oprawionym zdjeciu Lenki z sesji zdjeciowej ktora mamy za tydzien :-)
Moja dzisiaj wybitny spioch ale chyba po prostu odsypia ostatnie noce bo ciagle ja cos meczy - mysle ze skok rozwojowy jakis.
My w prezencie pod choinke kupilismy sobie samochod wiec juz chyba wystarczy. Lence chce kupic misia z mp3 z bajkami i takimi gadzetami a rodzina dostanie po oprawionym zdjeciu Lenki z sesji zdjeciowej ktora mamy za tydzien :-)
Moja dzisiaj wybitny spioch ale chyba po prostu odsypia ostatnie noce bo ciagle ja cos meczy - mysle ze skok rozwojowy jakis.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
O jestem moderatorem ale jaja tylko co dalej i Madzia gdzie Ty widzisz ten zamkniety bo ja jak Kama slepa
kama
Fanka BB :)
Ostatnia edycja:
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
to jak tytuujemy? :-) Kama dzieki-moze i ja to widzialam tylko pomylilo mi sie z glownym