reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
:-D
mialas jakis konkretny powod zmiany nicka?

:no::no: jakos tak zachcialo mi sie byc owieczka :-D

kurde dzieciaki mnie wkurzaja siedza jeszcze ogladaja bajki,zagonic ich do spania to nie lada wyczyn
fajne byly czasy jak zasypiali mi po 20 ech powspominac dobra rzecz...

buszuje sobie po allegro ogladam radyjka samochodowe moze zakupimy sobie z m pod choinke hmm...pomyslimy :-)
wy co kupujecie swoim faceta pod choinke?..czy tylko robicie prezenty dla dzieci?

to tyle na dzis uciekam do uslyszenia papa !!:-):rofl2:

Maja tez miala dzisiaj ciezko zasnac,nameczylam sie z nia jak nie wiem ale spi juz i cale szczescie.
My kupujemy w tym roku tylko dzieciakom prezenty i rodzicom,sobie nawzajem niet,kupilsmy meble do pokoju,sofe wiec limit wyczerpany

hehe, to nam Madzia zrobilas zagadke :-D Wilk w owczej skorze :-D
My w prezencie pod choinke kupilismy sobie samochod wiec juz chyba wystarczy. Lence chce kupic misia z mp3 z bajkami i takimi gadzetami a rodzina dostanie po oprawionym zdjeciu Lenki z sesji zdjeciowej ktora mamy za tydzien :-)
Moja dzisiaj wybitny spioch ale chyba po prostu odsypia ostatnie noce bo ciagle ja cos meczy - mysle ze skok rozwojowy jakis.

Dzien dobry
wita was zblakana owieczka :-D

widze ze mamy juz watek zamkniety tylko bez tytulu :eek:..Pati moderatorko nasza dzialaj :tak:

uciekam jade do meblowego z mama :-)

Wstawac spiochy !!

moderator jest ale kurde watku nie ma:-Dmyslalam ze na oczy mi padlo bo owca widzi a ja nie o Pati ty tez nie:-D

reklama
Do góry