reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
a H to a cos wspolnego ze sprzetem mieszy nogami ????????? ;))))))))))))) jutro dopiero bedzie dawka bo moj wraca :-D juz kazal "wiesie" przyszykowac :-D

Moja marry moze dzis ze mna spac ;) taty nie ma wiec zasiedli jego miejsce ;)
ja mam jeszcze piwka z Pragi...ale chyba sobie daruje bo juz dzis ciacho zjadlam i bulke normalna... zaserwuje sobie pomidory z cebulka i jogurtem :-D

ta pogoda jest beznadziejana:angry:i caly weekend ma tak byc:angry:mnie tez nie sprzyja ta aura,spalam z mala popoludniu bo ledwo na oczy patrzalam,do tego wkurza mnie doslownie wszystko a M podwojnie,jak mi tak dalej bedzie frupic to poderżnę w nocy i zakopie w ogrodku pod czeresnia:dry::-D
Pati a napij sie na zdrowie;-)jeszcze jeden maly grzeszek dzisiaj ci nie zaszkodzi

malej przebil sie kolejny zab,w sumie ma juz 6 ,jeszcze jakies 10 i wreszcie sie wyspie:-Dza tydzien jade do rodzicow,juhuuu:-)

ja mam to samo,tez czekam na @ i pozeram wszystko co lezy w zasiegu reki slodkie z kwasnym,przygryzane ogorkiem:-Dzawsze tak mam i wkurwia mnie wszystko podwojnie a nawet i potrojnie:sorry2:

No to gratulujemy kolejnego siekacza :-D
mojego nie ma wiec jedynie mala czasami na nerwach gra...ale jak rykne raz porzadnie wtedy caly dzien chodzi jak w zegarku ;) wlasnie lezy u mnie w sypialni o oglada film na kika...
A ja zapomialam z moimA ze zamowilismy pakiet 70 programow..w tym poksie :-D i tak sobie dekoder lezy...dzis sobie o nim przypomialam..
lece looknac co tam na tym rtl ;)

reklama
wiem jutro bede plakala-ale musialam jeszcze cos zjesc :-D na piwo nie mam ochoty w sumie... albo jem albo pije-nie smakuje mi do alkoholu jesc ;) ani najesc sie a potem pic :-D
a na rtl.po tytule fajny program ale na reklamy trafilam wiec wylaczylam :-D

Do góry