reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Jestescie wredne pipki ,bo mi tylko smaka robicie ,a ja nie moge!!!!!!!!!!!!
Kupuje radlera bezalkoholowego,ale to nie kopie wiec gdzie sens!!!!!!!

Pacia pamietaj ze jak ktorys co chce od cory to najpierw wyciag z konta ,wyciag z schufy i testy na choroby weneryczne -bez tego sie niech nie zblizaja!!!!

Ja zaluje ,ze nie mialam takiego pomyslu 12 lat temu;-)

Jestescie wredne pipki ,bo mi tylko smaka robicie ,a ja nie moge!!!!!!!!!!!!
Kupuje radlera bezalkoholowego,ale to nie kopie wiec gdzie sens!!!!!!!

Pacia pamietaj ze jak ktorys co chce od cory to najpierw wyciag z konta ,wyciag z schufy i testy na choroby weneryczne -bez tego sie niech nie zblizaja!!!!

Ja zaluje ,ze nie mialam takiego pomyslu 12 lat temu;-)

nadrobisz kochana jeszcze :-D
a czemu 12 lat temu?? bo cos nie jarze :no: szum we lbie haha :-D

Dobra widze ze ciisza nastala...:baffled:
Pati gdzie sie wloczysz???...:baffled:

chlopinka dupsko moczy w wannie:tak:
dzieci spia:tak:
to ide do wyrka polegne i poczekam na mego ksiecia :-p
moze na cos soe zalapie :-D:-D...

takze milej spokojnej nocki kobietki :-)

reklama
Witam po przerwie alkoholiczki i abstynentki:-D:-):-D ale wesolo sie na wątku zrobilo a ja padam na ryj dzisiaj (ze zmęczenia nie z przepicia:-D) u nas mega gorąco:szok::szok: już bm deszczyk chciala:tak:. Tak wogole to was troszke podczytuje miedzy pracą a spacerami ale jakos bez weny:no: do pisania jestem:no:. Wiec tak szybko witam sie z nowymi na forum, zazdroszcze tym co robią male remonty i współczuje tym co na diecie:-D:-D:-D a i jeszcze gratuluje tym co powinnam ale nie w temacie za bardzo jestem wiec czego:-D:-D:-D

My urlop zaliczylismy pogode mielismy 50 na 50 ale wkoncu to polskie morze nadrobimy w pazdzierniku albo listopadzie moze jakims tygodniowym wypadem do cieplutkiego kraju;-). A Gabina juz w de bo nie doczytalam???:sorry2:

Do góry