reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Madzia ja dzis posiedzialam w domu,potem bawilam sie z mloda lalkami :-D pozniej poszlysmy ok.16:30 na plac zabaw...normalnie jak mi slonce popalic dalo-loo losie-myslalam ze toples pojde po ulicy... nie moglam nawet sie na czytaniu ksiazki skupic :) posiedzielismy jednak dwie godziny i wrocilysmy.. pospalam tez dzis troche dluzej jak normalnie ;) ale bez szalenstw :)))) no i tak czas zlecial...wlasnie tocze boje z mloda...siedzi w wannie strzela fochy,a mnie wlasnie roznosi juz od srodka i jeszcze chwila a na jej dupie sie wyzyje!!!

reklama
A no to tez dobrze dzien luzu ;-)
twoja sie kapie a moje juz leza w lozku przed tv :tak:
mlody niebawe zasnie widac ze wypompowany po basenie jest :tak:

mowisz ze u was tak goraco dzis..
u nas niby 30 st bylo ale wiatr troche zawiewal i slonce sie co chwile chowalo
takze wydawalo sie chlodniej...

kurka po niedzieli smigam do pl ale specjalnie to mi sie nie chce...:no:
ale niech dzieci sie pociesza ze do babci pojada...:tak:
potem moja mama na kilka dni do nas przyjedzie i do siostry bo mieszka niedaleko...:tak:

mam mega ochote na piwo!!! zjadlabym seraaaaaaaaaaaaaa!!! ale nie mogeeeeeeee!!!! wode pije...ale ciagle czuje taki ciag alkoholowy-czy ja jestem alkoholik?????????? :-D

Madzia a ja juz tej podlogi nie lubie.Ja robilam teraz u chlopakow takie jakby biale deski i to mi sie bardziej podoba.Taki jasniutki pokoj i mimo wszystko widac mniej brudu niz na tych ciemnych.
My mamy kacik u nas w sypialni zrobiony.
Nie umiem znalezc 5 pokojowego mieszkania w normalnej cenie .
A pozatym tutaj mam doslownie piec krokow do szkoly i 10 do kolezanek od winka!
Zal mi ich opuszczac.Wstawie wam zdjecie z mojej sypialni mimo ze jeszcze nie mam nocnych szafek ,ani regalu.
Obok lozeczka malej mam jeszcze komode z 6-oma szufladami tak z ikei ,napewno znacie.

mam mega ochote na piwo!!! zjadlabym seraaaaaaaaaaaaaa!!! ale nie mogeeeeeeee!!!! wode pije...ale ciagle czuje taki ciag alkoholowy-czy ja jestem alkoholik?????????? :-D

usmialam sie :-D:-D....ciag alkoholowy buhaha...:-D

rzuc ta diete w pioruny i dawaj na drina..bedziesz se odmawiac...zyje sie raz...:tak::tak:...

aj jaki pyszny drineczek mniam...:-D

kochana a na jednym foto na fb czy ty pilas sama whisky z lodem??:szok:...
jesli tak to podziwiam..ja nie tkne musi byc z cola ...i loooodem :tak:

Madzia a ja juz tej podlogi nie lubie.Ja robilam teraz u chlopakow takie jakby biale deski i to mi sie bardziej podoba.Taki jasniutki pokoj i mimo wszystko widac mniej brudu niz na tych ciemnych.
My mamy kacik u nas w sypialni zrobiony.
Nie umiem znalezc 5 pokojowego mieszkania w normalnej cenie .
A pozatym tutaj mam doslownie piec krokow do szkoly i 10 do kolezanek od winka!
Zal mi ich opuszczac.Wstawie wam zdjecie z mojej sypialni mimo ze jeszcze nie mam nocnych szafek ,ani regalu.
Obok lozeczka malej mam jeszcze komode z 6-oma szufladami tak z ikei ,napewno znacie.

a to teraz masz 4 pokoje??...
5 pokoji i u nas drozyzna jest :tak:

co wy wszystkie z ta ikea...hehe..ja jak tam ide to wychodze na pusto nic mi nie wpada w oko...:no:
ostatnio bylam po deske dla babci obeszlam caly sklep i tylko z ta decha wyszlam :-D...

reklama
Karolina-mysle ze bysmy sie super dogadaly :) z rezsta z _Madzia tez-chlaly bysmy codziennie :-D

Madzia a whisky to ja pijam tylko czysta i musi byc do fulla lodu :) inaczej nie lubie ;) a diete pociagne bo zle sie czuje tak jak jestem-potem nadrobie :-D

Do góry