reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Madzia ja dzis posiedzialam w domu,potem bawilam sie z mloda lalkami :-D pozniej poszlysmy ok.16:30 na plac zabaw...normalnie jak mi slonce popalic dalo-loo losie-myslalam ze toples pojde po ulicy... nie moglam nawet sie na czytaniu ksiazki skupic :) posiedzielismy jednak dwie godziny i wrocilysmy.. pospalam tez dzis troche dluzej jak normalnie ;) ale bez szalenstw :)))) no i tak czas zlecial...wlasnie tocze boje z mloda...siedzi w wannie strzela fochy,a mnie wlasnie roznosi juz od srodka i jeszcze chwila a na jej dupie sie wyzyje!!!

reklama
A no to tez dobrze dzien luzu ;-)
twoja sie kapie a moje juz leza w lozku przed tv :tak:
mlody niebawe zasnie widac ze wypompowany po basenie jest :tak:

mowisz ze u was tak goraco dzis..
u nas niby 30 st bylo ale wiatr troche zawiewal i slonce sie co chwile chowalo
takze wydawalo sie chlodniej...

kurka po niedzieli smigam do pl ale specjalnie to mi sie nie chce...:no:
ale niech dzieci sie pociesza ze do babci pojada...:tak:
potem moja mama na kilka dni do nas przyjedzie i do siostry bo mieszka niedaleko...:tak:

mam mega ochote na piwo!!! zjadlabym seraaaaaaaaaaaaaa!!! ale nie mogeeeeeeee!!!! wode pije...ale ciagle czuje taki ciag alkoholowy-czy ja jestem alkoholik?????????? :-D

Madzia a ja juz tej podlogi nie lubie.Ja robilam teraz u chlopakow takie jakby biale deski i to mi sie bardziej podoba.Taki jasniutki pokoj i mimo wszystko widac mniej brudu niz na tych ciemnych.
My mamy kacik u nas w sypialni zrobiony.
Nie umiem znalezc 5 pokojowego mieszkania w normalnej cenie .
A pozatym tutaj mam doslownie piec krokow do szkoly i 10 do kolezanek od winka!
Zal mi ich opuszczac.Wstawie wam zdjecie z mojej sypialni mimo ze jeszcze nie mam nocnych szafek ,ani regalu.
Obok lozeczka malej mam jeszcze komode z 6-oma szufladami tak z ikei ,napewno znacie.

mam mega ochote na piwo!!! zjadlabym seraaaaaaaaaaaaaa!!! ale nie mogeeeeeeee!!!! wode pije...ale ciagle czuje taki ciag alkoholowy-czy ja jestem alkoholik?????????? :-D

usmialam sie :-D:-D....ciag alkoholowy buhaha...:-D

rzuc ta diete w pioruny i dawaj na drina..bedziesz se odmawiac...zyje sie raz...:tak::tak:...

aj jaki pyszny drineczek mniam...:-D

kochana a na jednym foto na fb czy ty pilas sama whisky z lodem??:szok:...
jesli tak to podziwiam..ja nie tkne musi byc z cola ...i loooodem :tak:

Madzia a ja juz tej podlogi nie lubie.Ja robilam teraz u chlopakow takie jakby biale deski i to mi sie bardziej podoba.Taki jasniutki pokoj i mimo wszystko widac mniej brudu niz na tych ciemnych.
My mamy kacik u nas w sypialni zrobiony.
Nie umiem znalezc 5 pokojowego mieszkania w normalnej cenie .
A pozatym tutaj mam doslownie piec krokow do szkoly i 10 do kolezanek od winka!
Zal mi ich opuszczac.Wstawie wam zdjecie z mojej sypialni mimo ze jeszcze nie mam nocnych szafek ,ani regalu.
Obok lozeczka malej mam jeszcze komode z 6-oma szufladami tak z ikei ,napewno znacie.

a to teraz masz 4 pokoje??...
5 pokoji i u nas drozyzna jest :tak:

co wy wszystkie z ta ikea...hehe..ja jak tam ide to wychodze na pusto nic mi nie wpada w oko...:no:
ostatnio bylam po deske dla babci obeszlam caly sklep i tylko z ta decha wyszlam :-D...

reklama
Karolina-mysle ze bysmy sie super dogadaly :) z rezsta z _Madzia tez-chlaly bysmy codziennie :-D

Madzia a whisky to ja pijam tylko czysta i musi byc do fulla lodu :) inaczej nie lubie ;) a diete pociagne bo zle sie czuje tak jak jestem-potem nadrobie :-D

Do góry