reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Jezu ja wiskacza nie znosze ,mi jedzie lekarstwem.
Ja kocham winka .A najbardziej rozowe zmieszane z bitter lemonem.
Ja nie jestem fanka rozu,zadna Barbi ze mna .Za bardzo przez to nie jestem przekonanan do tych sypialnianych kolorkow.Ale jakos do tego kacika nic mi innego nie pasowalo:confused:

reklama
nie wiem jak Ty Karolina ale ja np.bym dala tam czarna narzute z kolorowymi poduchami :))))) ale to kwestia gustu no i moze w calosci wcale by nie pasowalo-musialabym zobaczyc fote zrobiona z samego wejscia :)

win to ja wlasnie sie juz opilam,tak samo jak prosseco...chodz np.lubie z aperolem :) i duza iloscia lodu ;) uwielbiam tez likiery ;)

Madzia ja mam teraz trzy i pol!
W duzym pokoju mam taka wneka ktora zabudowalam i tam zrobilam garderobe .Czyli zadnych szaf nigdzie nie mam i to zaoszczedza duzo miejsca.
Chlopaki maja teraz razem pokoj.Wczesniej Giulek byl tam gdzie teraz spialnia.A spialnia tam gdzie garderoba.:szok:
Ale tutaj wogole 5 pokoi trudno znalezc !

Jeszcze trzy miech i dam w dynie z wami.:-)
Wprawdzie mam zamiar karmic,ale wtedy odciagne:tak:

Patti Spritzz to moja specjalnosc!!
Wszystkiw
e kumpele w Polsce tym upijalam .Proseco,Aperol odrobina wod i pomarancz!
Teraz moge sobie tylko pomarzyc.Ty wredniawko robisz tylko smaka!:baffled:

jestem zasiedzialam sie na balkonie z chlopem haha ;-)
ale drink sie skonczyl to hop do lodowy...
mlody spi to luzik :tak:...jeszcze mloda uspac i mozna szalec :-D

no ja mam nadzieje ze byscie ze mna sie dogadaly...jakby inaczej :tak::-)

mnie whisky tez jedzie jakby perfumami..rzadko pijam :tak: jak czytam to czysta whisky to az mnie skreca :-p
jak cos to wodeczka z sokiem lub czyms innym + lodzik :tak::-D

karola fajne wyrko..i ogolnie ok :-)

to czekam te 3 miechy..hehe i wtedy gulniemy razem :-D:tak:

ide do starego potowarzyszyc mu wroce zaraz....:tak:

Obiecalam chlopakom wspolne ogladanie filmu ,a to juz prawie koniec a ja nadal z wami.
Wiesz Pacia ja mam taki dziwny gust,zdecydowanie ograniczaj mnie kwestie finansowe .
Z jednej strony lubie np tylko biala posciel z haftami (jak u babci )
A z drugiej kreca mnie zebry ,krowie skory itp.
Ta kapa tez do konca minie odpowiada ,wezme pod uwage twoja sugestie .
Ona byla w kierunku babcinej sypialni bo paczwork.A ze kosztowala okolo stowy to b mnie m. zjadl gdybym mu powiedziala teraz ze chce nastepna.
Te kure.wskie pieniadze mnie wkoncza !
Dlaczego polecialam na jego ..Nadal nie wiem na co !Zamiast np na siano!
To oczywiscie zart.

Jestem szersza niz wyzsza!Jutro wstawie aktualne zdjecie to zobaczycie jak mnie wysadzilo!

No ja najczesciej to moze nie whiski a koniaczek pijam :) mi nie przeszkadza ten "medyczny" smak :) lubie jak wali :)) :-D ja to wlasnie nie lubie wodki z sokami,z cola...itp.jak juz to jakis koktajl-ale nie za slodki...

reklama
Karolina mnie wlasnie tez ta posrana kasa ogranicza-bo jak juz mi sie cos widzi to zaraz w tysiacach... masakra...ale staram sie jakos zawsze dograc,poszukac,poszperadc...aczkolwiek mam jak Ty...kupuje cos a potem sobie mysle-przeciez moglam cos innego,nie pasuje mi to wcale...itd,itp. mialam okres czasu taki ze nbormalnie jak u cyganow kolorowo bylo :-D chodz ja np.lubie miec wszystko w jeden desen...dlatego tez cale mieszkanie oprocz mlodej jest-a raczej bedzie bo jeszcze wohnzimmer trzeba pomalowac w jednej tonacji... no i teraz mi jakos latwiej,bardziej mi sie podoba... :)

Do góry