co roku jezdza,zawsze wraca happy,przed chwila dostalam sms,ze jest einfach geil
.a wy cos takie w poblizu h macie???
Mz mamy Movie Park tez super.Ale nie za cyesto ,bo na nasz a bande to niestety nie maly wydatek.W zeszlym roku byly gutscheiny na Punice i prawie 100 zaoszczedzilismy
czesc
witam sie niesmialo
czy i ja moge dolaczy do dyskusji,jestem mama rocznej Majeczki i mieszkam w okolicy Hannoveru:-)
Witam serdecznie
ja sie wkurzylam i ide na diede dukana
jade wlasnie po zakupy...od jutra zaczynam!!!! trzymajcie za mnie kciukiiiiiiiiiiii!!!!!!
Ale mi pisalas ze nie mozesz ,mialas jakies przeciwskazania zdrowotne!!
Dla mnie ta dieta jest genialna,mimo ze nie lubie miesa.Ale ja sobie nie odmawialam alkoholu.Wiadomo ze nie codziennie ,ale na imprezie owszem!
Melduje sie z powrotem ,lapek dziala .Tylko literki z i y sa na odwrot!!!!I jak pisze to musze sie pilnowac,a to wkurza.
Alexandra dwoje nastolatkow w domu to musi byc wesolo!
Patti ja po mojej trojce jeszcze do zeszlego roku sie yaklinalam ze zadnych dzieci wiecej,a tu mi sie zachcialo.
A tak wogole to dziana ta twoja zahnfee ,podeslij ja do mnie to powyrywam mojemu m. pare zebow.Kieszonkowe na wakacje by sie przydalo:-)
Mi wszyscy mowia ze jestem glupia ,ze tyle km w samochodzie na wakacje chce jechac.Chyba musze im o Gabini poopowiadac.
Ja zdycham ,tak ciulato to sie w zadnej ciazy na tym etapie nie czulam.Plecy,biodra itd itp.
Patti ja bylam u cioci w takiej malej miejscowosci rok temu na dysku to mnie bramkarze wyprowadzili!W calej mojej karierz,e mi sie to nie zdarzylo .Tylko dlatego ze zareklamowalam drinka( o 4 rano wydawalo im sie ze moga ludzi robic w balona).
A ze posunelam drinka w strone barmana ya mocno to spadl i potryaskal sie .No to bramkarz mnie wyprowadzil.W moim miescie ,by mi zrobili drugiego i powiedzieli sorry!