reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Pati baw sie dobrze !!
ty to imprezowiczka haha caly czas balujesz dobrze ci kochana :-):-)

u mnie noc do kitu nie wyspalam sie :no:
za sprawa mego syna..
od 24 do 6 rano co jakies 15-30 min budzil sie i ryczal,kopal mnie..marudzil :wściekła/y:
myslalam ze wyjde z siebie normalnie....

dzis juz bylam na wekendowych zakupach w kauflandzie :tak:
za troche zabiore sie za obiad a pozniej chyba we 4 pojedziemy na miasto
bo co tu robic w ta " posrana " :-D pogode :confused:

no nic milego wekendu wam zycze :happy2:

reklama
czesc ziomalki,

pati -udanego wypadu,sexy masazysty,dobrego filmu i udanych zakupow:tak:

madzia -
zakupy dopiero mnie czekaja,a pogoda rzeczywiscie "posrana" z domu sie nic chce wychodzic i co tutaj robic:no:.na zyczenie...juz sie chwale swoimi dzieciaczkami:
2011-06-06.jpg 002.jpg 042.jpg

udanego weekendu wam zycze...:tak:

czesc ziomalki,

pati -udanego wypadu,sexy masazysty,dobrego filmu i udanych zakupow:tak:

madzia -
zakupy dopiero mnie czekaja,a pogoda rzeczywiscie "posrana" z domu sie nic chce wychodzic i co tutaj robic:no:.na zyczenie...juz sie chwale swoimi dzieciaczkami:
Zobacz załącznik 368738 Zobacz załącznik 368739 Zobacz załącznik 368740

udanego weekendu wam zycze...:tak:

super dzieciaczki cala trojca :tak::tak:
ta dwojeczka to widze juz duuza :tak: jak podchodza do malenstwa opiekuja sie pomagaja ??

u nas pada ....

Pati jak tam week minal ??
widzialam cie na fb wiec zdaj relacje haha :-D;-)

u mnie nuudy caly dzien w chalupce....

dobranoc :tak::tak:

hello,

a co tutaj tak cichutko????????????????

madzia -
nie moge narzekac,jezeli poprosze zaopiekuja sie,pomoga...tylko na spacery nie chca jezdzic...mozesz chyba sie domyslec z jakiego powodu:-D...a u nas dzisiaj powoli sie wypogodzilo...

no u nas nareszcie słonko wyszło :))
a ja sie psychicznie zbieram do wyjazdu w wasze strony :)) muszę w piątek pojechać po mojego do B a pózniej do Niechorza nad Bałtyk :-p czeka mnie 444 km albo więcej ... jak podołam nie wiem ;)
ale jak zajade do celu jeszcze potańcze ;))
to ostatnie dni kiedy mam taką labę ;)

a dla osłody jem ptasie mleczko z galaretką i zaraz pójde po małą czarną :)) :*

No jestem :-D

Alexandra gratuluje urodziwych dzieci :))) fajnie miec trojke-tez bym chciala,ale nawet na drugie nie umiem sie zdecydowac ...

Spa sie udalo :-) wrocilysmy gladkie jak dupsa niemowlaka :-) film byl okay,zakupy powiedzmy tez-kupilam sukienke,kilka ksiazek-jedna zaczelam wczoraj czytac a dzis zakonczylam juz-300 stron-tak mnie wciagnela...bylysmy w clubie po 24:00 ale juz o 02:00 siedzialysmy w barze w hotelu taka beznadzieja byla... towarzystwo nachlane,laski jakies popierdzielone,pchaly sie,mierzyly z gory do dolu-wies tanczy wies spiewa-wkurwilysmy sie za przeproszeniem i opuscilysmy spelune...a mialbyc super niby lokal-laski(czytaj wiesniary) tanczyly na barze...smierdzialo potem-jakby polowa nie byla sie... buuuuu!!!

za jakas godzinke smigam po mloda-jest na urodzinach :) no a ja ze mam wolne nie umiem sobie miejsca znalezc,chodze,sprzatam,czytalam...ale jajkos tak dziewnie jak pracy nie mam...

no w koncu cos sie ruszylo:-)

pati - ciesze sie,ze wyjazd owocny...a co za ksiazki kupilas...ciekawam bardzo:tak:...a dlaczego na 2-gie dziecie nie umiesz sie zdecydowac???...

gabinia -
niechorze-ile tam sie najedzilam jakk bylam mala...ciekawe czy dw koral jeszcze istnieje???

Ja uwielbiam ksiazki na faktach... teraz przeczytalam bardzo wzruszajaca i poruszajaca ksiazke "pokochaj mnie mamo"...mam jeszcze o kobiecie chorujacej na raka,ktora szuka jeszcze za zycia rodziny zastepczej dla swoich dzieci bo zostaje jej niewiele zycia... i jeszcze jedna opowiesc o kobiecie ktora prawie doswiadczyla na sobie ludobojstwa... i jeszcze jakas ale nie pamietam tytulu...

a dziecko drugie-hmm... nie chce byc w ciazy-mi sie ten stan niezbyt podobal-przechodzilam zle ciaze,nie chce byc gruba, mamy za malo miejsca, itp.itd.to takie glupoty ale jednak czlowieka ograniczaja...zalujemy dzis z moim A ze nie strzeliliusmy za jednym zapachem dwojki... ale mysle ze jeszcze kiedys postaramy sie o brata badz siostre...nie chce zeby byla jedynakiem...chodz kto wie jak to bedzie....

reklama
...brzmia intersujaco...tez lubie tego typu czytadlo.bedziesz miala chwile czasu,to prosze napisz mi tytuly na priv...bede wdzieczna:tak:...

to prawda,czlowiek nigdy nie wie co go czeka...tez kiedys twierdzilam ,ze 2-ka i koniec...a tu na stare lata...sie zachcialo...:-D

bosh jeszcze tyle do ferii...u was juz sie zaczynaja????

Do góry