reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Alex ja mam zamiar rodzic normalnie .Ale czas pokarze.Ja juz mialam taki i taki porod.Zdecydowanie naturalny mi bardziej odpowiadal.Trzy godziny i z grzywki .Po cesarce zdychalam.
Patti ty mi przestan robic smaka ,ja od tej abstynencji powoli dostaje kota.Na imprezkach o 11 juz mi sie pychol drze i spadam spac ,bo sie robie niemrawa.
Gabinia fajnieze sie wypad udal.

Spadam na mini maraton do szkoly ,mialam isc z m. ale gdzies zginal powsinoga ,kopne go w d. za spoznienie.Ale makaroniarz i punktualnosc ,oczym ja marze???

Hej dziewczyny :-)

U was też zimno i deszczowo?... u na Brrr.... fuj w **uj... nie znoszę takiej pogody... pytanie kto lubi ?

W pełni popieram Pati... humor Karoliny MEGA :-D też chciałabym mieć taki dystans....

Ja dziś też wieczorkiem piwko otworzę... z moimi dziewczynami a coo :cool2: przy czym Aśka będzie mnie obcinać i farbować ... więc jej butelka zostanie wręczona PO...

Mua :* i serca w duszy bo na niebie nie ma co liczyć :confused:

witam z krainy deszczowcow,

karolina - rzeczywiscie blisko,prawie rzut beretem:o) no i sliczny brzuszek:o)

madzia - super dzieciaczki:o)

gabinia -
brzuszek niezly,a jak sie czujecie??? ...jeszcze troche i final,co? jak zdecydowalyscie sie rodzic sn czy ks???

A CO TO TEN KS ???

ja rodziłam zawsze siłami natury więc myślę ze teraz nic mi nie przeszkodzi tak urodzić :)
nad morze jeszcze jadę 9 lipca po mame i synusia ;D a potem dłuuuugo nic ;)
chyba ze mojemu zechce się jechać do swojej rodziny do koszalina ;D więc jest szansa;))

chałupkę ogarniam coraz sprawniej ;) zostały pierdoły które trzeba na szafe wrzucić i wsio moge rodzić :))

...no synunio wrocil z wycieczki klasowej,caly i wesoly...a jaki opalony...:o)

gabinia - kaiserschnitt

nathaliep - u nas pojawilo sie sloneczko i zaraz zrobilo sie duzo weselej:o)

pati - swieta racja,nie zajac nei ucieknie:-)

karolina - 2 razy rodzila sn,z oskarem nie bylo zle,ale z kim porod traumatyczny,dlatego tez zdecydowlam sie a ks...jak planowala tak i sie stalo...10 tyg.wczesniej...ale wszystko skonczylo sie pomyslnie i szczerze mowiac,gdybym miala rodzic jeszcze raz (co juz raczej jest nieprawdopodobne) wybralabym ks...fakt,boli po,ale przed nie mialam zadengo stresu i paranojiiiiiiii

Hej hej....ja wrocilam niedawno z lajzow :tak:
teraz chlop robi kanapeczki :tak:
a ja siedze i piffko popijam :tak: tzn.jedno male juz wypilam i mam chec na jeszcze jedno jak nigdy :-)

Pati gratki dla corci dzielna babeczka,po mamuni ;-)

Gabinia to fajnie ze masz juz wszystko na swoim miejscu :tak:

ja tez lubie humorek karolci :-D i Pati :-D

alexandra wrzuc tu jakies fotki swojej trojeczki pochwal sie :tak::tak:..
a synek gdzie byl na wycieczce ??

tak mysle gdzie ta nasza jola sie podziewa tyle czasu nie zaglada az dziwne..focha ma czy co?? :confused:

reklama
Dzieki ;)))

Guten Morgen France moje :)

Zahnfee byla-dyche dala :-D
Ja wlasnie kawa i powoli ide wziac kapiel,ogolic nogi co mi masazysta po szczecinie nie bedzie masowal :-D na 11:00 stoje po kumpele na wycieraczce :-D i jedziemyyyyyy....ale sie ciesze :-) po masazach,peelengowaniu,moze jeszcze pedicure sobie strzele... zobaczymy tylko ktora wejdzie pierwsza... potem jakis obiad,a raczej kolacja...a wtedy sie zobaczy...w niedziele napewno zakupy...jeszcze chce kino zaliczyc-jakis polski film bo wieki nie ogladalam...
Kochane udanego weekednu :) wypije Wasze zdrowko- ;) a ciezarowki sockiem za ladna pogode prosze bo jakas posrana wyjatkowo dzis jest!!!!!!!
No pedze "wiesie" i nogi ogolic :-D

Do góry