reklama
Ale wielkie to zdjecie!
przynajmniej dobrze cie widac ;-);-)
super wygladasz laska z ciebie figurka ekstra pasuje ci brzuszek
dzien dobry mile panie !!
wpadlam na sekunde zobaczyc tylko i widze Gabinia ze super wygladasz jaki tam balon co ty gadasz wygladasz kwitnaco :-):-)
Pati gdzie sie podziewasz spisz??;-)
ja dzis mam wolne takze jupi ide mlodego zaprowadzic a potem wyrusze na sklepy
takze milego dnia wszystkim
wpadlam na sekunde zobaczyc tylko i widze Gabinia ze super wygladasz jaki tam balon co ty gadasz wygladasz kwitnaco :-):-)
Pati gdzie sie podziewasz spisz??;-)
ja dzis mam wolne takze jupi ide mlodego zaprowadzic a potem wyrusze na sklepy
takze milego dnia wszystkim
alexandra_73
Fanka BB :)
witam z krainy deszczowcow,
karolina - rzeczywiscie blisko,prawie rzut beretem) no i sliczny brzuszek)
madzia - super dzieciaczki)
gabinia - brzuszek niezly,a jak sie czujecie??? ...jeszcze troche i final,co? jak zdecydowalyscie sie rodzic sn czy ks???
karolina - rzeczywiscie blisko,prawie rzut beretem) no i sliczny brzuszek)
madzia - super dzieciaczki)
gabinia - brzuszek niezly,a jak sie czujecie??? ...jeszcze troche i final,co? jak zdecydowalyscie sie rodzic sn czy ks???
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Hej babeczki moje
Karolina widze z czarnuli w blondyne sie przeistoczylas :-) fajnie-pasuje Ci... inaczej wygladasz jak na fb :-)
Gabinbia Ciebie tez milo widziec )) zsczegolnie nad morzem taka radosna )))
Madzia fajna komora... :-) a ona jest taka rozsuwana? moj akurat ma iphona bo mu to potrzebne bardzo w interesach...juz mi nie dzwoni ze mam mu cos na necie znalezc
Ja mam teraz miesiac wolne-chyba ocipieje!!! co ja mam robic????? wysprzatalam sobie wohnzimmer..wysprzatam mlodej pokoj-przesiew totalny zabawek itd. moj jeszcze wymyyslil ze zmienimy sypialnie...wczoraj chcial isc LCD kupiowac bo byla jakas propocja z 1500 na 1000euro-jeblo go mowie Wam wczoraj mielismy tez gosci i degustacje piwa mielismy z 4 kraji...oni przywiezli z barcelony,my z bulgari,bylo tez z PL.i DE dzis troche wczorajsza jestem...
Karolina widze z czarnuli w blondyne sie przeistoczylas :-) fajnie-pasuje Ci... inaczej wygladasz jak na fb :-)
Gabinbia Ciebie tez milo widziec )) zsczegolnie nad morzem taka radosna )))
Madzia fajna komora... :-) a ona jest taka rozsuwana? moj akurat ma iphona bo mu to potrzebne bardzo w interesach...juz mi nie dzwoni ze mam mu cos na necie znalezc
Ja mam teraz miesiac wolne-chyba ocipieje!!! co ja mam robic????? wysprzatalam sobie wohnzimmer..wysprzatam mlodej pokoj-przesiew totalny zabawek itd. moj jeszcze wymyyslil ze zmienimy sypialnie...wczoraj chcial isc LCD kupiowac bo byla jakas propocja z 1500 na 1000euro-jeblo go mowie Wam wczoraj mielismy tez gosci i degustacje piwa mielismy z 4 kraji...oni przywiezli z barcelony,my z bulgari,bylo tez z PL.i DE dzis troche wczorajsza jestem...
alexandra_73
patrycja - ale narobilas mi smaka na piffko)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
no to otwieraj )) na zdrowie ja popijam soczek pomidorowy )) i zagryzlam salami ktora nam znajomi z Barcelony przywiezli )) a zaraz czeka mnie wieszanie prania i skladanie-buuuuuuuuu!!!!
alexandra_73
syna musze odebrac,wraca z wycieczki...:-)...smacznego!!!oj tez mnie dzisiaj to czeka,tylko doooopska sie nie chce ruszyc...a co z prasowaniem???
reklama
alexandra_73
dziewczyny,milego piatku wam zycze...