reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
ooooo Karolina jaka laska:)
brzusio zgrabniutki :)

patrzcie na mój baaaalon z zeszłego tygodnia ;)

Załączniki

• DSC02148MALE.jpg
    DSC02148MALE.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC02171MALE.jpg
    DSC02171MALE.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 31
dzien dobry mile panie !!
wpadlam na sekunde zobaczyc tylko i widze Gabinia ze super wygladasz jaki tam balon co ty gadasz :tak::tak: wygladasz kwitnaco :-):-)

Pati gdzie sie podziewasz spisz??;-)

ja dzis mam wolne takze jupi ide mlodego zaprowadzic a potem wyrusze na sklepy :tak:

takze milego dnia wszystkim :happy2:

witam z krainy deszczowcow,

karolina - rzeczywiscie blisko,prawie rzut beretem:o) no i sliczny brzuszek:o)

madzia - super dzieciaczki:o)

gabinia -
brzuszek niezly,a jak sie czujecie??? ...jeszcze troche i final,co? jak zdecydowalyscie sie rodzic sn czy ks???

Hej babeczki moje :-D

Karolina widze z czarnuli w blondyne sie przeistoczylas :-) fajnie-pasuje Ci... inaczej wygladasz jak na fb :-)

Gabinbia Ciebie tez milo widziec :))) zsczegolnie nad morzem taka radosna :))))

Madzia fajna komora... :-) a ona jest taka rozsuwana? moj akurat ma iphona bo mu to potrzebne bardzo w interesach...juz mi nie dzwoni ze mam mu cos na necie znalezc :-D

Ja mam teraz miesiac wolne-chyba ocipieje!!! co ja mam robic????? wysprzatalam sobie wohnzimmer..wysprzatam mlodej pokoj-przesiew totalny zabawek itd. moj jeszcze wymyyslil ze zmienimy sypialnie...wczoraj chcial isc LCD kupiowac bo byla jakas propocja z 1500 na 1000euro-jeblo go mowie Wam :-D wczoraj mielismy tez gosci i degustacje piwa :-D mielismy z 4 kraji...oni przywiezli z barcelony,my z bulgari,bylo tez z PL.i DE :-D dzis troche wczorajsza jestem...

no to otwieraj :))) na zdrowie :-D ja popijam soczek pomidorowy ;))) i zagryzlam salami ktora nam znajomi z Barcelony przywiezli ;))) a zaraz czeka mnie wieszanie prania i skladanie-buuuuuuuuu!!!!

reklama
Do góry