reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Madzia helloo :)
moj ma dotykowa iphona-jest mega zadowolony :) mial wczesniej samsunga-porazka..wieszal sie ,raz byl w naprawie...teraz lezy rzucony w kat;) ja mam nokie ale nie dotykowa;) i jestem bardzo zadowolona :)))

Bluetooth :) fajowy brzusio :)))))))))

Moja tez jutro idzie do Zoo :) a my malujemy sypialnie...kuchnia pomalowana...teraz jeszcze trzeba krzesla zmienic,lodowke,caly wohnzimmer,komode w sypialnie i pare dupereli...dluga droga i niezle koszta :-D ale jakos sie da :)

reklama
heeej

ja juz na nowym :)

w miedzyczasie nad morze pojechaliśmy...potanczyłam jak małolata ;) teraz się ogarniam z rzeczami ...ledwo zipię :)
jak znajdę wszystko pokażę wam zdjęcia z wypadu nad morze ;))

Madzia co do tel dotykowego to ja tylko nerwa miałam wolę tradycyjne klawiaturkowe :))

Czesc dziewczyny !
Madzia a co z ta dzialka ktora chcieliscie kupic? Z tego co pamietam to jakos sprawa zawisla.
Pati dzieki :-) fajny jest ale strasznie duzy i ciezki....:baffled: Wszyscy sie dziwia jak mowie ze jeszcze ponad 2 miesiace do porodu bo wygladam jak mialabym sie juz rozpakowac :-D
na witaj i zagladaj tu czesciej. Maly ruch u nas ale przynajmniej wesolo jest.
Gabinia widze ze ty jak zawsze na wysokich obrotach. Podziwiam w tak zaawansowanej ciazy tak smigac. Ja juz ledwo dycham i tylko mojemu M ciagle wyje ze juz nie daje rady a ty latasz to tu to tam.
Ja dzisiaj zaczynam pranie ubranek i bede je segregowac. Co prawda szafa dla malej przyjdzie dopiero na poczatku sierpnia ale mam je gdzie na razie upchac. Reszte rzeczy jak koce, koldra no i czesci od nosidelka i wozka ( jak odbierzemy za 2 tygodnie) tez trzeba bedzie przeprac a jak tak dalej pojdzie z tym moim wielgasnym brzuchem to od polowy lipca w kanapy nie bede miala sily sie ruszyc wiec wole to juz teraz zrobic.
Mam hiperaktywne dziecko. Normalnie 20 ruchow na minute ale wole tak niz mialabym sie zastanawiac czy wszystko jest w porzadku. Jestem pokopana wszedzie gdzie sie da. Nawet w tylek mnie kopie :-D Mam nadzieje ze po porodzie bedzie spokojniejsza :-D
Milego dnia zycze!

Bluetooth ja muszę się ruszać ... mój obwód w pasie to 120cm +- 2cm więc nie mało.... mały kopie tez gdzie popadnie ....
jedziemy znowu nad morze 9 lipca po moją mamę i najmłodszego :) cięzko mi się kieruje bo brzuch pod samą kierownicą mam;/ ale jakoś daję rade... jak za długo posiedze to mały kopie mnie po cyckach ;D ale jeszcze te 5-6 tyg wytrzymać potem moze się rodzić :))

To miesiac przede mna. A tak a propos obwodu to ja mam obecnie w pepku 107 cm wiec daleko nie jest mi do Ciebie biorac pod uwage to ze jestes miesiac dalej:-D

reklama
Bluetooth to ja sie i tutaj przywitam :) Witam was wszystkie, jestem z okolic Stuttgartu, mam synka 3,5 latka i jestem w 7 miesiacu ciazy :) pozdrawiam :)

Do góry