reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Witam,
dzis mimo upalu wysdzlam z Laura na spacer ale dopiero po 16.Spala jak susel.

Klavell w szpitalu Laure myto tylko mokra szmatka.Dopuki nie odpadl jej pempek czyli do 5 doby ja rowniez tak robilam ale jak odpadl jej pempek to kapie ja codziennie i ma sliczna skore zero potowek.nawet dupci nie smaruje jej niczym bo ma extra zadbana.Ale wszystko zalezy od Ciebie tak jak poisze Pscola.Teraz sa upaly wiec nie wyobrazam sobie kapac raz wtygodniu

reklama
Witam was bardzo serdecznie :) Ja rowniez bede mamusia z Niemiec. Jestem tu ubezpieczona ale i tak mam mase pytan. Mam nadzieje ze na tym forum dowiem sie wiele ciekawych rzeczy.
Pozdrawiam was mamuski :)

Czesc Stars1,
witam, sama jestem niedlugo, ale coraz czesciej pisze (na poczatku bylo z tym troche trudniej), ale dziewczyny mile i pomocne, wiec i bardzo tu milo.
Skad jestes? jak masz jakies pytania, to smialo....:O)

Witam dziewczyny u mnie dzis ponuro i pada non stop. Na spacer nie pojde z Laura bo jak??
Wczoraj Mala dala mi popalic caly dzien szalala nie chcialaspac w nocy szlala do 1 mialam dosc spac mi sie chcialo a ona oczy jak 5zl i w ryk tatus uczy nosic na raczkach a mamusia nosic nie ma zamiaru.Polozylam ja do lozeczka i czekalam az sam,a zasnie no i sie udalo.Dzis marudzila poglaskalam ja i powiedzialam ze mam poczeka az zasnie no i rowniez sie udalo:-)
Milego dzionka

Oj witam Panie. U mnie jak zwykle pogoda do bani. Ale zaraz idziemy na spacer.

Mala w szpitalu ja myłam szmatka, bo tu to mama zajmuje sie dzieckiem, taki szpitalny obyczyzaj. Kapalam ja dopiero jak odpadl pepek i zero kosmatykow tylko olejek ze słodkich migdalow. Skorke ma jak mazenie.
Tyle ze ma teraz jakies grudy na czole od tygodnia i nie chca zejsc,boje sie ze cos z basenu przyniosła. No ale chyba by nie były na czole tylko moze to od potu?

Brakuje mi odwagi na chodzenie do ludzi tutaj. Od maja wybieram sie na raczkujaca grupe i nie moge zadzwonic jakos do kobiety zeby pojsc.

ja mialam szczescie jesli chodzi o przedszkole w naszym otworzyli teraz tak zwana familiengruppe dla dzieci od pol roczku i ja dostalam tam miejsce , bo podejrzewam , ze przez to , ze moj maly juz tam w przedszkolu byl dlatego jest bardzo malutko miejhsc , bo az 7

reklama
aha dzieci kapie w niedziele i srody chaýba , ze trzeba wczesniej , ja nie kapie codziennie jak to robia w polsce tylko tak jak tutaj
i mimo to moje dzieci chodza oczywiscie czyste , bo myte sa kilka razy dziennie

Do góry