reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

wysakuje mi blad podczas wysylania i niewkleilo mi foto.maja za duze rozmiary .musze jutro pokombinowac jak wkleic bo ja zielona jestem w te sprawy.pozdrawiam

reklama
O ale naskrobałyscie:-).

Aniu dzidzia sliczna. Ciesz sie kazdym dniem, bo tak szybko czas leci. Raz dwa bedziesz miała malego raczkujacego łobuza, ktoremu mama tylko przeszadza. Dzieciaczki wszystkie bardzo fajne:tak:.
U nas polska szkolka dla dzieci jest przy polskiej parafi.

Moje raczkujace szczescie chyba wstało i jest glodne.

Czesc Dziewczyny,
jak juz tak dobrze poszlo ze zdjeciami, to teraz jeszcze zapytam sie Was o suwaczki: jak te sie wstawia?
zdrobilam juz 2 na stronie "Lilypie", tylko teraz nie za bardzo wiem, jak je tutaj skopiowac i czy musze to robic za kazdym razem, czy juz raz skopiowane, bede sie pojawiac automatycznie razem z moimi postami?

licze na Was i teraz i z gory pieknie dziekuje :tak:
u nas dzis piekne slonce, nareszcie :-)

Pscola, skoro masz juz suwaczek to kopiujesz ten drugi link!
Wchodzisz w swoj profil i tam masz tekst po lewej stronie u gory "edytuj podpis"!
Jak juz tam wejdziesz to zobaczysz druga ramke (taka jak do wpisywania wiadomosci) i tam wkleisz skopiowany link z suwaczkiem! Na koniec zatwierdz i sprawdz co wyszlo!!! Jeden raz zrobiony suwaczek pozostaje tam i nie trzeba go odnawiac!
Jezeli masz jakies pytania to wal smialo!!!

reklama
Do góry