reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

hej Ania,
no to fajnie, ze wszystko dobrze poszlo i obie czujecie sie swietnie
teraz tylko trzeba sie dobrze poznac i poleci czas jak z gorki
moje chlopaczki tez juz takie duze, a dopiero co nosilam ich w brzuchu

a swoja droga dziewczyny: jak sie wstawia zdjecia? chcialabym najlepiej takie male (do jakiej wielkoscie najlepiej je zmniejszyc?) pokazalabym Wam moje pociechy :O)

reklama
Witam i ja!! Boziu jest mi coraz ciezej! Parwie caly wolny czas odpoczywam no i prz ykompie rzadziej bywam! Cisnienie mam niskie, brzuszek zaczal sie napinac ale mam nadziej eze to tylko te skurcze przygotowawcze!
Allanek ma sie dobrze i ma fazy bycia urwiskiem i grzecznym chlopczykiem!
Colinek kopie choc od momentu twardnienia brzuszka ciut mniej!

Brawo dla Marie za pierwsze zabki!! Gratulöacje no i na 8 kg to ona nie wygladala ostatnio!!! Ona taka tycia przy moim Allanku!!!

Poza tym Justynko, wracaj do nas bo widze ze mamy kolejna kolezanke z okolic!!!
Agiagii Wiesbaden to nasze okolice (moje, Zuzy i Justynki) Co do porodu to tez odpowiem na wszystkie twoje pytania!!!

ANIU GRTULUJE PRZESLICZNEJ CORECZKI!!!!! OCH JAKI ROZKOSZNY BOBASEK!!! Ciesze sie ze wszystko bylo i jest w porzadku!!!

BLOND; ale ladne fotki, to nic ze nie bylo pogody! Mam nadzieje ze troszke odpoczelas!!!!

Pscola ja wstawiam fotki o malym formacie bo mam tak mozliwosc odrazu z aparatu! Jak juz masz zmniejszone fotki to wchodzisz w "odpowiedz" (ale nie szybka tylko ta normalna i tam masz opcje "zarzadaj zalacznikami" wtedy wybierasz fotke, zamykasz okienko i zatwierdzasz odpowioedz!!! Mam nadziej eze w miare jasno wytlumaczylam!!!

aniu super poszlo
i laura sliczna duza dziewczynka

moj maurice 7 sierpnia ma pierwszy dzien szkoly i bedzie tez raz w tygodniu chodzil do polskiej szkoly
, a emilka idzie 6 sierpnia pierwszy dzien do przedszkola

ciekawe jak bedzie

czesc Blond,
powiedz prosze jak znalezliscie polska szkole? ja co prawda mieszkam gdzie indziej, ale moze u nas tez jest
moj Maximus idzie w przszlym roku do szkoly i takie zajecia raz w tygodniu po polsku bylyby b.fajne, mowimy z nim po polsku, ale tam pewnie nauczy sie czytac i pisac
dzieki i pozdrowionka

Czesc Dziewczyny,
za rada Krecika - dziekuej slicznie :-)udalo mi sie wstawic zdjecie moich dwoch kochanych synkow: oto Maximus i Nikolas

aniu wygladacie slicznie

i fajny wozek czerwony jak nasz

pscola slicznie wygladaja twoje chlopaki

szkole znalazlam przez kolezanke moge podac ci numer i mozesz zadzwonic i zapytac czy w twoich regionach tez jest

hej

anka zobaczysz jak czas szybko leci przy malutkiej i jak szybko do 8kg skoczy jej waga.
Marie konczy jutro 5 miesiac ma dwa zabki trzeci jej sie wyrzyna znowu sie slini niesamowcie, ale musze sie pochwalic ze juz przybutelce niekrzyczy i nawet possie troche powoli daje jej banana no i sloiczki z hippa a i poaztym piers jako danie glowne.mowie wam jest co nosic.fotka ta jest sprzed trzech tygodni.musze nowe foty wbic w komputer to wysle aktualna z jej dwoma zabkami;)
krecik ta pogoda taka pokrecona raz cieplo raz zimno tez pewnie ma wplyw na Twoje samopoczucie, ah a maly da ci poodpoczywac -teraz kiedy chodzi pewnie oczy wkolo glowy musisz miec...zycze dobrego samopoczucia Tobie i Collinkowi.
Pscola fajni ci Twoi mezczyzni.
Justys a co u Was?

reklama
Do góry