reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

hehehehe Madzia no oby jutro kaca nie bylo...
ja ciagne winko i pracuje...jeszcze..plecy mnie juz napizdzaja :-D
mojego nie ma...
a moj to ogolnie handluje oponami i felgami...a dodatkowo odwala full roboty na kompie..ale to juz tam nie bede tlumaczyc co ;) i od czasu do czasu autami handluje badz zalatwia na zamowienie...ogolnie full wypas :-D

reklama
A ja nie bede oryginalna-tez budowlaniec-remonty:-) .jak dla mnie to zlota raczka-haha
Oj madzia bedzie miala wesole sny-co by tylko biednego meza nie zgwalcila:-D:-D:-D
A to moja myszka- IMG_3990.jpg
Spadam do wyrka-dam malej cyca i w kimonko

Ale slodzinka-jakie ma piekne duze oczka :)))

Madzia-i co konia ujezdzilas ? :-D

Ja wlasnie spijam kawe,zaparzony dzban herbaty-ostatnio odkrylam takie pyszne w lidlu owocowe-w takich trojkatnych,materialowych saszetkach-mniam :-)
No i wczoraj sie oszczedzalam i dzis na wadze pol kg.mniej...

A jak tam u Was dziewczyny? Jolka ile przebiegasz i spalasz kalorii? caly czas na jednym "biegu" lecisz? czy zmieniasz ciezej-lzej?

co dzis na obiad robicie-bo ja jeszcze cholera nie wiem...jedno wiem ze zaraz zabieram sie za prace ;)

Hello !!!
u mnie oki glowka w porzo dobrze sie czuje jak zawsze :tak::tak:
Pati konia ujezdzalam haha :-D:-D a jak by moglo byc inaczej :-D
mowisz ze herbatka dobra w lidlu musze ja kuknac moze tez kupie bo ja ogolnie rzadko herbaty pije ale jak mowisz ze dobra to trza sprobowac :tak::tak:

tokareczek sliczna ta twoja corcia :tak:
tez chce taka :-D

widze ze wiekszosc chlopow to budowlance hehe tylko u pati cos innego :-):-)

a na obiad u nas pyzy na pare ze sosem :tak:

witajcie mamusie ;)
Melduje sie:) dzisiaj idziemy jonkowi sciagac szwy..w koncu bo go juz tez to denerwuje i ciagnie..
I musze sie pochwalic ze wczoraj zdalam prawko :)

PATRYCJA twoja coreczka ma na imie Noemi?? przesliczne imie ;) moja siostra ma tak na imie ;)

Hej
Ja wlasnie wrocilam z zakupow ,i zadzwonila kumpela czy jedziemy dzisiaj na basen...mialysmy jechac jutro ale jej pasuje dzisiaj...wiec jade dzisiaj :-)
Miala byc przerwa od basenu bo mlodej sie juz znudzil...no ale dokad ja mam z nia pojechac jak nie na basen?? musialabym sie rozejrzec za jakims placem zabaw ale pod dachem czy cos...albo.............byle do wiosny!!! wtedy bedziemy jezdzic na zwykle place zabaw,na swiezym powietrzeu najlepiej! :tak:

Kalafiorowa u mnie dzisiaj na obiad.A M ma do tego jeszcze 4 golabki z poniedzialku...bo robilam specjalnie dla niego na walentynki,bo bardzo lubi :-D

Tokareczek slodka Twoja niunia :-)

Pati nie wiem ile spalam,bo mi comp nie dziala :crazy: albo cos zle ustawilam... jade na 2 stopniu i cale 40 min. na 2...za jakis tydzien zmienie na 3...a czytalam tez,ze jak chce sie stracic tu i owdzie to wazne jest by jechac jak najdluzej i niekoniecznie na najwiekszym obciazeniu a wrecz przeciwnie...bo ja przeciez nie chce wygladac jak atleta :-D ja bym chciala miec smuklejsze uda a boje sie,ze one mi sie jeszcze bardziej rozbuduja :eek:

Nara... chate trza ogarnac.I za te kalafiorowa sie zabrac.

AGA moje wielkie gratulacje !!!!! :-):-):-):-)
wiedzialam ze ci sie uda :tak::tak::tak::tak:
no to teraz bedziesz smigac autkiem :-):-)

Pati mialam pytac ile twoja corcia ma lat ???:baffled::baffled:
bo na tym suwaczku wieku brak hmm...daje jej 5 latek zdadza sie??
:baffled:

reklama
Do góry