reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

helo.
My dzisiaj bylysmy we Frankfurcie na rozmowie z anestezjologiem,radiologiem,chefärtztem laryngologii no i byla pobrana krew.Kilka godzin ale mamy to juz za soba.No i ku mojemu zdziwieniu Laurka ma taka piekna zyle w nadgarstku ze jej z tamtad krew pobrali a nie z glowy!!!I wiecie co??ona nawet nie pisnela:tak: A nawet smiala sie do tej pielegniarki.Jestem dumna z mojej coreczki.:happy:

reklama
Tokareczek-dzielne to Twoje male sloneczko :)
Jak tam u Was walentynki? u mnie kwiaty...mial byc obiad w restauracji ale niestety mam tak zapracowanego walentego ze nawet na kolacje nie dalismy rade wyjsc...a ja tak mam chec na chinczyka... :-D

Ja walentynki spedzilam sama z coreczka.Maz niestety w pracy daleko od domu.Ogladalam wlasnie konkurs piosenki na eurowizje(polska)ale zenada ta zwycieskapiosenka.Mi osobiscie podobala sie ania gogola.Pewnie znowu nawet do finalu sie Polska nie dostanie...

WITAJCIE :)
moje walentynki też samotne..... mąż pojechałw niedziele do pracy .... ehhh zwariuje bez niego ....

u nas słoneczko za oknem ale mróz jak..... rano było -8 stopni brrrrrry

U nas tez zimno...slonko i +0,5 na chwile obecna...bylam sie wygrzac w solarium :)
przyszedl tez moj zamowiony zegarek:)
jestesmy po obiadku...zaraz zabieram sie za prace...
A gdzie reszta??????

Hello hello...
my tez po obiadku
dzieci zmykaja do sasiadki sie pobawic:tak:
a ja czekam na znajomego :tak:
i jakos leci dzien jak co dzien
walentynki oki udane dostalam rozyczki i likierek toffi...:-):-)

gabinia jak wasze przygotowywania do wyjazdu ?? kiedy chcecie jechac juz na stale ??

tokareczek a to mezus nie pracuje na miejscu ?
fajnie ze laurka byla taka dzielna :-)

jolcia jak twoj sprzecik ??

uciekam dzieci wyszykowac narazie babeczki !!!:happy2::happy2:

Mezus jest selsbtändig:-)
Pracuje tam gdzie jest robota.
Pojechal na messe w okolice düseldorfu.Ale tydzien zleci szybciutko:-)
No to zimno to mnie juz dobija.Mala byla dzisiaj byla tak marudna ze w koncu poszlam z nia na spacer zeby pospala.Ale zmarzlam!!!brr
Ja juz chce wiosne!!!!!!

Hej :-) moj jest budowlancem :-D

Wlasnie zlazlam z orbiego(jak ladnie go ostatnio nazywam :-D) dalam z siebie prawie wszystko i jechalam 40 minut. Moglam dluzej ale juz az mnie twarz piekla ze zmeczenia ... wiec postanowilam nie przesadzac a jechalam juz na drugim stopniu. Musialam spalic te kalorie zjedzone w ciagu dnia,bo dzisiaj caly dzien jadlam :eek:
U nas walentynki tez udane...dostalam roze a potem byla romantyczna kapiel ;-)
Tokareczek jak slysze messe to mi sie od razu przypomina jak kiedys czyscilam meble na te messe :-D wlasnie do Düsseldorf jezdzilam...ale to stare dzieje.

Wskakuje teraz pod prysznic i spadam w kimono,pa!

reklama
kurcze byla u mnie znajoma obalilysmy likierek walentynkowy i we lbie mi sie huja o matko !! ide do wyra molestowac meza :-D:-D:tak:

jolcia moj tez budowlaniec :tak::tak:
mowisz wspolna kapiel u nas dzis byla jak za starych dawnych czasow hehe :tak::-D
chyba sie napilam :-D:-D

uciekam gut bay :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Do góry