reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

pati wzorek naklejany ale tylko w jednym miejscu ja lubie minimalinz nie lubie jak jest "nasrane":-D:-D:-D

ide zaraz do przedszkola na zebranie rady rodzicó i zajeb....mi sie nie chce:baffled::no::baffled: no ale cóż trzeba cos zorganizowac na sw. marcina, u was tez organizują coś???

reklama
witam kobietki ja juz po odreagowywaniu hihihi........ nom w domu porzadek nawet maz mi powiedzial ze mam usiasc on kolacje robi a potem zrobi mi wanne z piana..... buuuu cos podejrzane :)
no widze ze kolezanka po remoncie super robota ja od lipca walcze z moim mieszkaniem hihihih w zeszlam tyg ostatnie panele polozylam i cos widze ze duzy pokoj bede przemalowywac bo mi sie cos kolorek nie widzi mimo ze jest miesiac na scianie ..... ale to cala ja u mnie nigdy nie jest nudno moj maz juz nie zwraca uwagi na to ze jak wraca z pracy prawie dziennie gdzie indziej szafa stoi.... ale taka jestem u mnie musi byc wszystko do koloru i na swoim miejscu a musze sie wziasc w tym tyg jeszcze za renowacje mojej komody..... ale ja akurat uwielbiam urzadzanie i renowacje starych mebli.....

oj dziewczyny jak mi sie nic nie chce zmeczona jestem spacerowaniem po berlinie :))

No ja tez jestem na etapie malowania i urzadzania mojego nowego mieszkania...tylko funduszy coraz mniej,jedna lazienka bedzie musiala poczekac z urzadzeniem,bo kasy nam braknie :-(

A mi dzisiaj odbilo i kupilam sobie kapelusz :-D szukalam czegos na glowe,jakiejs czapki bo mi pizdzi no i tak chodze sobie po tym c&a i nic nie ma i tak dla jaj chwycilam kapelusz i przymiezylam i ...doszlam do wniosku,ze calkiem niezle w nim wygladam :-D cos takiego... http://www.hut-shopping.net/pic/120421p.jpg ale nie taki sam...moj jest czarny i ma dookola pasek w cekiny...taki bardziej mlodziezowy,sportowy wyglada a nie jak dla starszej pani :no::-D

A jeszcze smiesznie bylo bo mowie do kumpeli,ze chyba mi za maly ,bo jak zuje gume(a zulam) to zuchwa ruszam i mi sie ten kapelusz do gory podnosi:-D a tam stalo dwoch facetow i sie smiali,ja mowie do kumpeli,ze chyba z mojego kapelusza sie smieja a to byli polacy i rozumieli co gadam :-D

Ostatnia edycja:
Jolka wariatko jedna :-D lubie laski w takich kapeluszach...wogole lubie kapelusze ale do mnie wogole nie pasuja!! <wkurw> :-D
Ja uamyta...kapsulka na pysku...wszystko wyszorowane...zrobilam przesiew w mlodej szafach...pogadalam z dziadkami...i zaraz chyba pojde spac...ale jsc mi sie chceeeeeeeeeeeeeeee :-D

Pati mi tez ...moich facetow(dla tych co nie wiedza to mam u siebie braci mojego meza-juz ponad pol roku) jeszcze nie ma,ale zaraz beda i grzeje im obiad i slinka mi cieknie...ale nie zjem ,bo zeby juz mylam :-Dn ale nie myslcie sobie,ze ja im codzienie obiad grzeje o tej godzinie :no: zazwyczaj gotuje okolo 16 ,nakladam na talerze i jedza podgrzane z mikrofali....ale dzisiaj zrobilam na szybko taki mrozony gyros z takimi ''niby'' frytkami,bo to ziemniaki ale takie jakby sajgonki,duze,grube...eh mniejsza z tym,no i tego im na talerze nie nakladalam,wiec teraz grzeje...skoro jeszcze na patelni i w piecu bylo.
Uciekam do wyra bo oczka mi sie kleja.Nara.

dzien dobry wszystkim........:-)
ja dzis w jakims niezwyklym nastroju jestem chyba cos bede remontowac w domu hihihi.... u mnie z remontem sie ciagnie bo jak sie tu wprowadzilam w lipcu stwierdzilam ze wszystkie meble mowe kupuje moj men sie zalamal ale jak justa cos chce tak musi byc no i kupilam wszystko oprocz kuchni bo kuchnie rok wczesniej w ikei kupilam dosc drogo i stwierdzilam ze ona zostaje.... stare meble sprzedalam dolozylam i sa wszystkie nowe ale ja duzo mebli przerabiam sama lubie stare klimaty....:) a ze moj maz wraca przed 17 nie czekam na niego i klade sama podlogi maluje wierce itp ale mi to odpowiada bo jestem z zalozenia ze facet tego nie zrobi do porzadku hihihih.......mam fajny uklad z firma wynajmujaca jak weszlam tu pierwszy raz powiedzialam ze podligi trzeba zrobic drzwi tez sciany tez bo mi sie nie podobaja wiec gosc ze pol roku tylko po 200 euro bede miete placic w zamian remontu i tym samym co miesiac oszczedzam 250 co przedkladam w mieszkanie..:-)

mi zostaly tylko drzwi jeszcze w pokojach zrobic i listwy na panele i skonczone.... a gosc jak u nas z firmy byl w tamtym tyg to doznal szoku powiedzial ze tutaj jeszcze nie widzial tak zrobionego mieszkania i byl pod wrazeniem ze to za te 250 co mam upustu... szczerze zdziwilam sie to kto tu mieszka bo ja nic nadzwyczajnego nie mam :) nom a teraz kawka troche net i biore sie za robotke prasowanie czeka :(

:-)

witam pierwsza:-)

Jola ale sie uśmialam z tym kapeluszem twoim i tą żuchwą, wczoraj tez bylam w c&a, ja tego sklepu bardzo nie lubie i chodze do nie go raz w roku jak juz maja szaliki wystawione bo zawsze u nich kupuje szalik:tak:;-)

Pati nie pamietem jak to sie tu nazywa zawsze sie idzie z latarniami na 11 listopada, w tym roku u Szymona dzieci nie bedą szly ulicami z latarniami bo jest bardzo duzo 2,5 latków wiec wszystko bedzie w kosciele, mamy tu ogromny kosciół i dzieci bedą w nim szły na około ławek a rodzice bedą sobie siedziec i oglądac:-) no i śpiewa sie piosenki a potem bedziemy pic pącz i jesc mufinki:-D

Dzuma ty tak samo jak ja wszystko musi byc kolorystycznie mi wlasnie fieranka w sypialni teraz nie pasi do tych scian i musze narzute na łózko tez zmienic, wlasnie musze sie wybrac do ikei bo widzialam na ich stronce ze maja jakies nowosci:-D

teraz śniadanko , sprzątanko i pakowanko bo o 16 jedziemy do plllllllll:tak::-):tak:

reklama
no wlasnie tak widze opis pierwsza .... cholerka ja bylam pierwsza hihihih
ja w pl nie bylam ponad rok i mimo ze mam rzut beretem nie ciagnie mnie tam.....
no ale jak pani wolne sobie robi to takiej to dobrze....:-)

Do góry