reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Mi tez nic nie brakuje i moge sobie na rozne rzeczy pozwolic...Ale np.mi sprawia frajde kupic cos za SWOJE zarobione mojemu A...Ale ja tez mysle o tym ze kiedys mogloby go zabraknac(tfu tfu) i wtedy co harz4????No latwo sie wydaje pewnie jak ktos zarobi...i udostepni Ci kase...Ale dla mnie to nie satysfakcja...inaczej docenia sie pieniadz kiedy sie go samemu zarobi... Na babskie wieczory,drineczki,imprezki to ja sobie tez moge wychodzic i wtedy pilnuje mloda Adam...z przebieraniem pampersow tez nigdy nie mial problemow -nawet jak gruby interes po sama szyje byl :-D:-D Bierze tez mloda na spacery,place zabaw a czasami to nawet zabierze ja do tesciow na caly weekend ,a wtedy ja wypoczywam jak tylko mi sie podoba :-)

reklama
Ja tam na solarium z nikim nie gadam-wchodze i wychodze :-D
Jade rano o 10 w niedziele a od 10 wlasnie otwieraja,zawsze jestem pierwsza klientka i nikogo tam nie ma :-D
A co do babskich wieczorow,imprezek,drineczkow...:dry: ja nie mam z kim :no:
Mam jedna kumpele,ale z nia to tylko przez telefon gadam a jak juz sie spotykamy to z okazji jakichs urodzin albo tym podobnych...
A przyjechalam tu ...8 lat temu:szok: jezu jak to zlecialo,mialam wtedy 18 lat,ale pierwszy rok siedzialam siostrze na glowie i pracy szukalam :sorry:a potem poznalam meza...i zaczela sie nasza tulaczka:-p miejsce zamieszkania zmienialam chyba z 10 razy.Ta przeprowadzka,ktora czeka mnie za niedlugo to juz bedzie ostatnia :-D

Ja na solarium chodze od czasu do czasu...i tez wpadam i wypadam...przewaznie jade przed odebraniem mlodej z przedszkola...i w usmie to ja chodze przed jakims wyjsciem wielkim-impreza...szkoda mi cery troche...a widze ze mocno solarium wysusza skore...
A teraz siedzialam na kanapie z lampka wina i ...ogladalam mecz :-D chyba mi na leb calkiem padlo...bo moglabym ogladac tak pol dnia :-D

Jolka jestes na Nk? bo mam tu jedna Jolke ale nie wiem czy to Ty :-D jestes tam w rozowej bluzce? i odpoczywasz w cieniu? ;-) :-)

Tak,to ja
a020.gif

ale się kurcze rozpisujecie, co wy nie macie co robic to do pracy sio:-D:cool::cool2:

Pati a ja sie własnie wczoraj zastanawialam czym sobie zasłuzyłam na wykopanie mnie z nk ( jedyna mysl jaka mi przyszła to że sie wkurzylas ze oglądałam twoja galerie ) ale wybacz takie super pomysły na fotki że musiałam:cool2::cool:.
jak przyjechałam tu w czerwcu 2007 roku to pracowałam po 8 godzin dziennie 5 dni w tygodniu tylko na sprzątaniu prywatnie na domkach jednorodzinnych miałam 10 euro na godzine i przez spółdzielnie 8 euro ( to przez spółdzielnie to sprzątałam mieszkania po remoncie do wynajecia albo sprzedaży)

teraz od wrzesnia chce isc na 4 godziny dzienni wiec musze znalezc ok 6 domków, a narazie mam nagrane 3 :-):-)

zawsze trafialam na fajnych ludzi, zazwyczaj samotni faceci którzy całe dnie spedzali w firmie wiec prawie ich nie widzialam :-D i oprócz sprzątania musialam pranie robic i prasowanie, naszczescie bez gotowania;-)

ja tez mysle ze swoje zarobione pieniadze sie lepiej wydaje i mimo ze nie musze sie prosiakowac od mojego m to juz sie nie moge doczekac pracy bo nudzi mnie to siedzenie w domu

Magda wybacz ja poprostu nie widzielam kto to
a040.gif
:-D ale teraz juz bede wiedziala ;-)

ostatnio ciagle slucham tej piosenki...taka jakas typowo urlopowa mi sie wydaje...egzotyczna.... Lubie sobie zapuscic ja glosno i sprzatac :-) [video=youtube;X4aEnz7zPlo]http://www.youtube.com/watch?v=X4aEnz7zPlo&feature=related[/video]

reklama
Widze ze rozmowa ma maxiora:tak:
U nas tak jak u Agnieszki nie ma podzialu na moje czy Twoje
Moj jak nie pracuje to tez pomaga mi w domu z tym ze prowadzenie formy naprawde zabiera mu mnostwo czasu.Ale wczoraj czy dzis jak mnie nie bylo w domku potrafi wziasc i posprzatc:szok::tak::-D Ugotowane jest zawsze wiec tez nie stoje i nie czekam az przyjdzie do domu zeby mu podac:-D:-DRaczej potrafi sam zadbac o siebie:-D:-D nawet wyprasowac sobie spodne czy koszulke.Laura rowniez sie zajmuje wiec nie ma na co narzekac.Ostatnio robilysmy wieczorek babski i Lali zostala z tatusiem.W sumie to ja jak Jolka nie mam rodziny gdzie moglabym Lali zostawic. Patrycja a na urodzinki nie trzeba przeciez za kazdym razem prezentow Swietnym prezentem dla mojego bylo zobaczyc mnie w sexi bieliznie przy blasku swiec z szampanem w reku.Pozatym to ja przewaznie robie mu zakupy typu kosmetyki, ciuchy wiec na urodziny robie mu inne prezenty:-pze soba w roli glownej:sorry::-p
Co do solarium to wlasnie zaczelam chodzic bo jedziemy na urlop i nie chcce zeby mnie spalilo slonce wiec sie w ten sposob zabezpieczam.Fakt ze solka wysusza jak zauwazyla patrycja odrazu widac ktora uzywa go za wiele:eek: Mam przyklad w kolezankach obie w jednym wieku ale ta z solki wyglada o 10 lat wiecej:eek: i te zmarszczki:eek: ale coz kosmetyki rowniez dzialaja niekorzystanie wiec uzywam ich tylko okazjonalnie:-D:-D i dlatego mi daja 6 lat mniej:-D:-D:-D
A i Pati poruszylas temat co jak by braklo tej drugiej polowki -my jestesmy zabezpieczone :))

Do góry