reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

No to ja musze tez wyprobowac tego architekta...jak tak polecacie...ale to nie jest zaden dwu fazowy? bo tych nienawidze... ;-)
Mloda juz w kita...ja wlasnie zjadlam sniadanko...dokoncze sprzatanie i zaczne pakowac sie do Pl.dzis wieczorem wyjazd...Juz sie ciesze bo cala droge moge prowadzic -a ja tak uwielbiam jezdzisc autem ;-):-) Jaka dzis u Was pogoda? bo u nas niezbyt...widac ze zimno jest i padal w nocy deszcz bo wszedzie mokro....

nie jest dwufazowy ja sama takich nie lubie :/
Szerokiej drogi :)

U nas tez nieciekawa poghoda sloneczka nie widac ale nie pada :D
Ja tez mam posprzatane moze wybiore sie na miasto Obecnie mysle o obiadku i trzeba nastawic na zupke- kurpnik.
Cos mnie jeden migdal boli chyba nie zarazilam sie od mojego :p

reklama
ja ten zloty dwufazowy co prawda tez lubie,ale ten architect jest jeden i jest na prawde super,polecam dziewczyny i cena ok,bo kosztuje cos kolo 12 euro

Oj jak ja zazdroszcze tym co jezdza czesto do Polski,a patrycji24berlin to juz bardzo,bo z Berlina do Szczecina ,gdzie mieszkam to tylko 150 km:-):-):-).
U nas pogoda okropna,pada i zimno:-(,wiec znow caly dzien w domku,tym bardziej ze Maja mi troche kaszle:szok:.
A co do tuszu to czesto slyszalam ze jest dobry:-),ale teraz to juz mnie przekonalyscie na maxa,kupie sobie:tak::tak::tak:.

ellooo

Pogoda dzis pod psem wiec udalysmy se tylko na zakupki do lodowki
Laura dzis miala dzien na calowanie tyle buziakow jak dzis nie dostalam prze rok:-D:-D:-DDzis mialysmy dzien buziaka :)
Jutro dzien dziecka wiec Lali dostala od tatusia pieniazki i jutro pojedziemy na zakupki do Toys-a A na 10 idziemy do przedszkola na 2h:-)
Moj w kapieli to korzystam z wolnego kompa :))

Hej laski :-)
Wesele nam sie mega udalo-nbylo bombowo!!!!
Ale droga niezbyt bo zdezylam sie ze sarna ...na szczescie nic sie nie stalo nam...tylko sarna pewnie zabita i auto z przodu troche rozwalone.... :/
Od wczoraj piekna pogoda... wiec pedzilysmy z noemi dzien poza domem...dzis powtorka :-)
No i mam juz teraz w domu 4-latke a nie 3-latke :-) Imprezka w przedszkolu udana...prezenty raczej trafione...jeszcze dzis dostanie od nas prezent i od dziadkow bo dali kase...a w sbite od chrzesnego :-)

Hej laski :-)
Wesele nam sie mega udalo-nbylo bombowo!!!!
Ale droga niezbyt bo zdezylam sie ze sarna ...na szczescie nic sie nie stalo nam...tylko sarna pewnie zabita i auto z przodu troche rozwalone.... :/
Od wczoraj piekna pogoda... wiec pedzilysmy z noemi dzien poza domem...dzis powtorka :-)
No i mam juz teraz w domu 4-latke a nie 3-latke :-) Imprezka w przedszkolu udana...prezenty raczej trafione...jeszcze dzis dostanie od nas prezent i od dziadkow bo dali kase...a w sbite od chrzesnego :-)

Fajnie ze wrociliscie w jednym kawalku, a auto to tylko blacha najwazniejsze jest zycie czlowieka.
Wesele udane czyli pojadlas, potanczylas i sie napilas :))
Najlepsze zyczenia dla Noemi :*

U nas 26st wiec jakos dalam rade na 3h spacerze.Nogi mnie bola bo w szpilach poszlam :) Laura dopiero poszla spac a ja umowilam sie z nasza Blond na spotkanko :)
Tym razem miejmy nadzieje beda foteczki :)

hej
a tu co tak cicho?
Patrycja a pochwal sie no sukienka jaka kupilas na to wesele.Bo w sumie nic nie pisalas o niej:sorry2:

Na weekend byla Blond z dzieciaczkami.Bylo extra nawet udalo sie nam zorganizowac babski wieczor na ktorym byla Agnieszka&Emily oraz dwie inne Polki:happy2:
Zdjecia nacykane wiec pewnie Blond cos wrzuci
Dzis juz padam na twarz wiec sie zwijam

o nie fotki sa ,ale nie zisiaj ja tez padam na pysk

byloooooooooooo bombowooooooooooooooo

ania i agnieszka sa super laski zreszta tamte dwie rowniez , dzieci daly nam w kosc ,bylysmy na basenie w sobote ,a pote dziei zamiast spac to urzedowaly do 24 ,ja nie wiem skad oni tyle energii maja

jutro fotkiiiiiiiiiii

reklama
hej :-) u nas weekend super...pogoda boska...w sloncu prawie 40 stopni :-) to kocham...bylismy w sobote na grilu z cala brygada...zostalismy na nos...wszystko na lonie natury...nie spalam cala noc..dopiero dano mi zasnac o 16:00 w niedziele...mialam dla mlodej kupiony namiot...w sumie kupilam taki 5 osobowy...zeby jak bedziemy robili wypady po pijaku nie wracac...w aucie nie lubie spac ;-)

Anka sukienke mozesz na NK zobaczyc :-) mialam wstawione fotki...z reszta chyba widzialas...(?)

Do góry