reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Ania Blond Impreza byla superrrrr poklachalysmy posmialysmy sie popilysmi troszke:tak:
no nic tylko musimy to jak najszybciej powtorzyc:tak::tak::tak::-D:-D:-D
Blond no to czekamy na fotki jak znajdziesz 5 minut:tak::tak::-D:-D
No i z Ciebie tez super kobitka buzia Ci sie nie zamyka:tak::tak:
David sie mnie wczoraj pytal jak pojechaliscie czy ty zawsze tak duzo mowisz:-D:-D:-D
Powiedzial ze Ania to tez ma gadane ale ty to masz mistrza:-D:-D:-D

reklama
Hej,Witam :-) rzadko,bo rzadko zagladam,ale jednak...:cool2:
Patrycja lubisz upal 40 stopni? Ja tez lubie ciepelko ale nie az takie...od razu mi slabo i po calym dniu w takiej hicy czuje sie jakbym caly dzien w kamieniolomach spedzila :-D
U mnie od czwartku do niedzieli tez bylo fajnie,cieplo-lato,ale jak wczoraj wieczorem przyszla burza tak wszystko spartaczyla:dry: Wczoraj zdazylam z kumpela byc w takim miejscu stworzonym specjalnie dla dzieci-taki duuuuuzy spielplatz,do tego tam wczoraj jeszcze jakas impreza byla,grala orkiestra,fajnie bylo,ale my nie zorientowane....bo ludziska sobie tam pikniki urzadzali,na kocach lezeli,w rzecce sie pluskali a my tylko tak zajechalysmy bez niczego...ale juz teraz wiemy co i jak i nasteppnym razem bedziemy madrzejsze :cool2:
Fajnie macie sie z tymi spotkaniami dziewczyny :tak:
Moj maz jest w PL,wraca jutro,pojechal po okna na nasze nowe mieszkanie i zorientowac sie w kuchniach,bo chcielismy w PL kupic ale 15-17 tysiecy chca za same meble plus sprzet...no tak liczylam okolo 25 tysiecy...no,ale zobaczymy jak wroci,przez telefon to sie ciezko z nim dogadac ;-)
Kama witaj :-) Widze,ze zaniedlugo i Tobie MAJA sie wykluje ;-)

Patrycja widzialam fotki na nk ale nie widac tam calej sukienki bo na jednym masz zalozony plaszczyk a na drugim siedzisz bokiem:sorry2:Ja uiwlbiam takie gorace dni:tak:
Kama witaj na forum
Agnieszka dobrze wiedziec ze w gadaniu jest ktos lepszy ode mnie:-D:-Dnie zapominajmy o ASI:-D:-D A poprawka napewno bedzie:-)
Jolka ja juz tez mysle o kuchni do nowego domu wiec jestem ciekawa jak jest roznica.Faktycznie oplaca sie w Pl kupowac?
Blond skonczylam z Toba gadac a moj mi wyjechal ze zapomnial kropli od chlopakow zabrac:-DNO czekamy na fotki tylko wiesz moja niepomalowana i nie uczesana glowe zatuszuj:-D:-D

anka no nam tutaj powiedzieli,ze ponizej 15 tysiecy € nie dostaniemy takiej jakiej My chcemy...tzn. piekarnik u gory,szuflady wysuwane,plyta z 'wysepka' itd. ...dlatego mysle,ze w PL te 25 tysiecy to duzo taniej jak TU ...tu kuchnie sa drogie.W pl z reszta tez nie tanie:dry:
Ale jednak taniej niz tu;) a my mamy busa...mozemy sobie przywiezc ;)

Ostatnia edycja:
Jolka no dosc duzo sobie tutaj zycza za kuchnie a prubowalas sobie sama zaprojektowac kuchnie w IKEA ja tam kupowalam i sa naprawde super jestem z niej bardzo zadowolona no i moglam sobie ja zaprojektowac tak jak ja chialam i powiem ci ze za prawie identyczna kuchnie w POCO chcieli jeszcze raz tyle

dziekuje za mile powitanie:-)i to poraz kolejny,o juz kiedys troszke z wami pisalam;-)mimo wszystko napisze krotko o sobie:
jestem Kasia,szczesliwa mezatka i niedlugo mamusia.
od kilku lat mieszkam w De w okolicach Hannoveru.

reklama
Jolka no dosc duzo sobie tutaj zycza za kuchnie a prubowalas sobie sama zaprojektowac kuchnie w IKEA ja tam kupowalam i sa naprawde super jestem z niej bardzo zadowolona no i moglam sobie ja zaprojektowac tak jak ja chialam i powiem ci ze za prawie identyczna kuchnie w POCO chcieli jeszcze raz tyle

No wlasnie ta nasza kuchnia jest zaprojektowana przez Nas...tzn. ma byc ;-)
Bo to na nowe mieszkanie,ktore jest od podstaw remontowane i wszystko na wymiar idzie.
A wymiarowo to ona mala nie bedzie...wiec obojetnie gdzie tu nie pojde to mysle,ze z taka cena wyskocza...a ja juz chce cos porzadnego na lata...bo tansza tez dostane,ale jaka jakosc jest tej taniej to wiadomo :sorry2:

Do góry