reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Aga trzymam kciuki za wasz urlop pogoda napewno dopisze a wulkan ma sie trzymac zeby nie zaklocic lotu samolotow;-):tak::-)

Blond moja Laura wstala i mowi do mnie Mamusiu nie ma nikogo.Wczoraj tu byli u Laury.A ja sie jej pytam kto? ciocia i dzieci?A ta mi odpowiada tak ja chce ciocie i Emilke i Maurica:szok:

Piekne sloneczko za oknem Ma byc 25st wiec trzeba sobie zorganizowac dzien.Obadek ma z wczoraj wiec to juz za soba. Wieczor mam zarezerwowany na prasowanie:eek:

Dziewczyny zazdroszcze Wam!!!!! Ja tu mialam super kumpele poznana na bb ale niestety wyprowadzila sie :-( Moze jeszcze ktos fajny kiedys dojdzie :-)

Ania Ty masz chyba jakies chody u pogody ;-) bo u mnie akurat deszcz leje i brzydki wiatr jest....
Ja dzisiejsza noc rowniez sama w domku...pospalam dzis do 11 :00 :-D w mieszkaniu posprzatane jak nigdy...od dwoch dni praktycznie porzadek jest bo nie ma komu rozwalac :-D

Wiecie myslalam zeby sobie zrobic tu dzial zamkniety zeby fotki wklejac-co Wy na to stale bywalczynie? :-)

Patrycja patrzalam na pogode i u Ciebie taka jak i w Polsce :eek:za blisko granicy mnieszkasz:-D:-D
Co do dzialu zamknietego to wiem z doswiadczenia ze te watki umieraja smiercia naturalna:cool:A jakie Ty chcesz fotki wklejac ze tu ich nie mozesz wrzucic?:szok::-D

Ja jak byl;am sama z mezem to mimo ze mialam czysto dziennie podlogi mylam:-D
Nie wspomne o wycieraniu kurzu z mebli:-D:-D
Palma mi bila z nudy:-D
Teraz tez bym sie tak ponudzila ale przy mojej ksiezniczce nie ma takiej opcji:-)

aniu kochanie u mnie podobnie oni mnie pytaja kiedy Laura przyjedzie do nas wiec:tak: ,mamusia nos w kalendarz i nastepny weekend odpada ,bo wy grillujecie ,a my mamy w sobote sommerfest in der schule ,ale jak by wam niedziela nie wypalila to moze bysmy sie wybraly do wilpark w düsseldorfie ,albo Kinderbauernhof w neuss ,co ty na to
tylko wiesz musimy miec odpowiednie buty ,nie tak jak ja w szpilachhhhhhh :-D
tam u was w neuss na tym Kinderbauernhof jest tez taki lasek to mozemy sie wybrac na spacerek ,ja wezme oczywiscie sprzecik i porobimy zajebiste fotki
i pokazemy na bb ;-)

zaraz przyjdzie maz:szok: i zjemy obidek i wybywaamy do prku z dzieciakami ,bo u nas tez chyba ze dwadziescia albo i wiecej stopni

aniu normalnie super , ze my i dzieciaki sie tak super rozumiemy
wiesz co my tez u nas mozemy pogrillowac hihi nad renem na przyklad wezmiesz siebie i meza ,laski jak beda chcialy (beata , agnieszka ) no i chlopow tez ,ja moze swojego ;-) i bedzie git ,dzieciaki sie pochlupia w renie hihi i bedzie git
mysle ,ze wasi facecie po niemiecku by sie moze i z moim dogadali

juz sie nie moge doczekac jak by to wypalilo:-)

Patrycja rozumie. Na szczecie moge Was ogladac na nk;-)

Witam nowa mamusie :) Nie ma pojecia jak daleko mam do Ciebie bo jakos na mapie nie moze mi odszukac moze po kodzie pocztowym by dalo rade:confused:

Blond jak bedzie pogoda to barzo chetnie . Chlopy napewno znajda wspolny jezyk wiec czas pokaze:-) Fotki napewno beda boskie:-) Bedne dzieciaczki tesknia za soba:-( ale jeszcze beda mialy nie jedna okazje sie pobawic:tak: Tak mysle;-):-D Niedzielne wycieczki bardzo mile widziane wiec mysle ze jak dziewczyny beda mnialy ochote to rozniez chetnie sie wybiora:-)

Kupilam sobie wczoraj tusz HR jak narazie jestem zdowolona a jak tobie Blond , pasuje?

reklama
No to juz czekaw laski na Wasze fotki :-)

Ja maskary od juz dlugiego czasu kupuje od HR i najlpesza dla mnie jest zlota Lash Quinn...ta w cetki juz nie jest tak fajna...i ta kwadratowa to wogole mi nie pasila...ale jeszcze jestem mega zadowolona z Ardeco ze srebrna nakretka...-polecam :-)

U mnie skonczyly sie chwile ciszy bo familia przybyla spowrotem do domu :-D ale na tylku dlugo nie powsiuedzialam-wzielam sie za mycie okien i w sypialni pod lozkiem zrobilam porzadek i jeszcze posciel zmienilam ;-) wiec jednak mialam co robic :-D
A teraz robie loste co mam z polski przytargac :-) nr.jeden jak zawsze ketchup woclawek :-D

Malenstwo witaj :-)

Do góry