reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Dzieki...widzialam juz ja w reklamie c&a w tv... ale jakos do mnie nie przemawia ;-) ale musze ja na zywo zobaczyc.... :-) chcialabym jakis odwazny kolor...albo jak bym miala czarna sukienke to np.jakies rozowe szpile :-)
A tak co tam u Was? od jutra ma byc wreszcie pogoda,nie? :-)

reklama
Dzieki...widzialam juz ja w reklamie c&a w tv... ale jakos do mnie nie przemawia ;-) ale musze ja na zywo zobaczyc.... :-) chcialabym jakis odwazny kolor...albo jak bym miala czarna sukienke to np.jakies rozowe szpile :-)
A tak co tam u Was? od jutra ma byc wreszcie pogoda,nie? :-)

Do czarengo jak najbardziej takie buciki!Ty ladna babka jestes a ladnemu we wszystkim dobrze :) Napewno cos znajdziesz

U nas pogoda juz od dawna.Caly czas szalejeny na placu zabaw.
Dzis na 14 idziemy na piknik do przedszkola.Laura bedziem mogla poznac swoja przedszkolanke :)
Ja juz ogarnelam mieszkanko, umylam wloski i powoli zaczne sie szykowac na ten piknik.Pozniej ide do miasta bo mamy wiosne w miescie i wszystko dzis i jutro otwarte :)
A wieczorem koleznaka ma wpasc na piwko

Patrycja ja kupowałam sukienke w peek & cloppenburg mają tam zawsze duzy wybór sukienek wieczorowych i koktajlowych za w miare przystepna cene :)n ja dałam 149 euro i większos kosztuje tam tyle, wczesniej tez przeszukałam cały internet i nic mi w oko nie wpadło :baffled:

u nas ładnie juz od dłuzszego czasu:tak: jutro jedziemy tez na picnik:-D

no u nas bylo ladnie ale byl tez i snieg i deszcz.... :-D dzis ladna pogoda...20 stopni prawie...bylismy na zakupach i na obiadku...a teraz a poszedl z Noemi na Spielplatz...Jutro moze sobie zrobimy tez piknik nad jeziorkiem :-)
a peek & cloppenburg dobrze znam :-) Sama nie wiem co zrobic...byc moze pojde w "starej" kiecce ktora kupilam 3 miesiace temu na 30-stke kumpla...bo nikt mnie w niej z wesela nie widzial ;-) Kupilam ja sobie w Mango... bardzo lubie ten sklep :-) butow imprezowych tez mam pelno...ale zawsze pierwsza mysl jak jakas powazniejsza impreza sie kroi to w co mam sie ubrac :-D odwieczny problem kobiet-chociaz szafa peka w szwach to iagle w niej nic nie ma ;-):-D

Ostatnia edycja:
no u nas bylo ladnie ale byl tez i snieg i deszcz.... :-D dzis ladna pogoda...20 stopni prawie...bylismy na zakupach i na obiadku...a teraz a poszedl z Noemi na Spielplatz...Jutro moze sobie zrobimy tez piknik nad jeziorkiem :-)
a peek & cloppenburg dobrze znam :-) Sama nie wiem co zrobic...byc moze pojde w "starej" kiecce ktora kupilam 3 miesiace temu na 30-stke kumpla...bo nikt mnie w niej z wesela nie widzial ;-) Kupilam ja sobie w Mango... bardzo lubie ten sklep :-) butow imprezowych tez mam pelno...ale zawsze pierwsza mysl jak jakas powazniejsza impreza sie kroi to w co mam sie ubrac :-D odwieczny problem kobiet-chociaz szafa peka w szwach to iagle w niej nic nie ma ;-):-D
3mc to faktycznie stara :))))
ale tak jak napisalas szafa pelna a my nadal nie mamy co ubrac :))

Moja przyjechala wykonczona.Strasznie sie jej podobalo.Zjadla miske zupki, do tego 2 parowki i kromke chleba szok Chyba swieze powietrze dobrze jej zrobilo.Zasnela przed 20
Jutro o 10 jedziemy do ZOO wiec znow caly dzien na powietrzu :)

Melduje sie z Essen. Mieszkam tu od hmm skonczeniu studiow czyli od 4 lat:-) Maz Niemiec.
Jestem w 9 tygodniu ciazy. Z checia dolacze do tutejszych przyszlych mam.:-)

Kasik witaj :;'-) Gratuluje ciazy :-)
Ja mam lenia dzis...ale zaraz zmywamy sie z domu...albo jeszcze dobrze przemysle i wywale moich a sama zostane i bede sie byczyc :-D

reklama
Do góry