reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

czesc MAGDALENA 27!
mieszkam w Regensburg, to jakies 50km od Straubing
urodzilam juz dwojke dzieci w Niemczech i tu robilam tez cala ciazowa opieke, jesli masz jakies pytania chetnie Ci pomoge
mam w Regensburg fajna pania doktor ginekolog, ktora mowi po polsku :)
pozdrawiam, Pscola

reklama
w Mainz najlepiej.ja parkuje zawsze w Malakovie wiec prosilabym gdzies w centrum :blink:

pozdrawiam.

swoja droga pogoda sie spaprala od wczesnego rana burza byla i jakas taka zakrecona jestem dzis, za to Marie caly czas spi .
codziennie obiecuje sobie ze zaczne wieczorem brzuszki cwiczyc i tak jakos cwicze ale czekoladki.

aaaaaaaa Krecik a ja to slyszalam ze jak w skarpetkach to rozkosz pierwsza klasa ;)
Ps. chlop mi zawsze skarpetki sciagnie wiec nie wiem jakby co:-);-):-):-):-)

wiecie, dla mnie w mainz- super, ale nie wiem jak z krecikiem, bo ma najdalej...
miejmy nadzieje ze w srode pogoda dopisze...:-)choc prognozy nie sa optymistyczne :-(...
wiecie, ja tez w skarpetkach tego nie robilam, ale moj maz kilka razy ...

zuzanna my bysmy musialy razem te brzuszki robic, mi tez by sie przydaly :tak::tak::tak:, w kupie razniej...

no ja moge sie dostosowac ale mowie z gory w Worms jeszcze zem nie byla.
Justyna to moze spytaj czemu on te skarpetki zostawia?;-)Moj to w mig i nagi ze nawet nie wiem kiedy i mnie rozebral wiec nie mam go jak z tymi skarpetai przechytrzyc;-)

Eh Justyna wczoraj to ja sobie obieclam ze czekolady jesc nie bede a teraz pije cappucino i juz szukam czy gdzie tam niemam czegos slodkiego.
Pogoda taka sobie ale do srody napewno sie wypogodzi.
Chlop moj mi dzis radio do kuchni kupil ...wiecie czemu ?zebym sie przy gotowaniu i zmywaniu zrelaksowala...haha normalnie mnie zabil tym tekstem ,ale jak sie na niego spojrzalam to sam sie wziol za zmywanie wiec moze to dla niego to radio i sie rolami zamienimy jak mu taki relaks pasuje.
eh pomarzyc terza pozmywa a do wieczora stos naustawia...eh ci faceci...

hej zuza,
ja tez wczesniej nie moglam wytrzymac bez slodkiego, chodzilam czasami jak nakrecona i myslalam co by tu jeszcze slodkiego wyciagnac zeby dzieciaki nie widzialy :-), ale teraz juz nie mam takiej chcicy, wiesz co mi dobrze zrobillo?...znalazlam tutaj watek z cwiczeniami na wzmocnienie miesni brzucha, tzw. cwiczenia 6 weidera, jak zaczelam cwiczyc to po malu odchodzila mi ochota na slodycze i co najwazniejsze dla mnie, juz po pierwszych seriach ladowalam w lazience kupke zrobic:tak:, bo ja tak normalnie to raz na kilka dni z tym jestem w kibelku , a tu prosze bez problemow i to codziennie, to mi tez duzo dalo, brzuch troche spadl, jeszcze z checia bym zaczela, ale narazie mam tesciow i zabardzo nie chce mi sie przy nich wymachiwac nogami, a cwiczenia daja, oj daja troche w kosc, ja to az mokra bylam, sproboj sobie, troche ciezko sie zmobilizowac, zeby tak dzien w dzien cwiczyc i to przez okolo 40 dni, ale efekty sa, a jak jeszcze sobie dietke jakas walniesz to super...a jeszcze jedno, staralam sie nie kupowac slodkiego i nie piec ciast, bo u mnie tylko ja je potem musialam zjadac i w boki szlo...
jak chcesz to mozesz do mnie przyjezdzac i bedziemy chodzic na basen plywac...:-)
mojemu po prostu te skarpetki nie przeszkadzaja...chyba...

a co do pomyslowosci facetow to wiem cos o tym...tez mam takiego pomyslowego dobromira, ze az czasami niewytrzymuje i :wściekła/y::realmad::wściekła/y:...
a ty masz meza polaka czy niemca ?

hej Kobietki

no ja juz tak myslalam o basenie i fajnie by bylo jakbysmy razem chodzily tyle ze najpierw musze se nowy stroj kupic bo w stary to ja sie nie mieszcze:-D:-D:-D;-)
maz moj jest niemcem .czytalam o tych cwiczeniach tylko wlasnie ta mobilizacja hah to z nia mam najwiekszy problem:zawstydzona/y:a i nawet hula-hop zobie zalatwilam bo ponoc na talie dobre ale jak dotad az raz nim pokrecilam...eh leniwa ze mnie babka .ale co tam tak zle nie jest.Tylko w biuscie by mi sie przydalo schudnac bo mam problem ze stanikami:no::wściekła/y::-)i sukienkami .bylam ostanio w Mainz sobie jaka kiece kupicno i nic niedostalam bo tak ogolnie wszedzie lezala jak trzeba a w biuscie za ciasne wszystko:wściekła/y::wściekła/y:

Tez myslalam zeby z mala na basen sie zapisac bo mala juz prawie 4 miechy ma fajnie by bylo bo bez niej ciezko mi sie ruszyc bo szanowna panienka butelki niechce ssac tylko te moje melony.
Moze sie pogoda dostosuje do nas na srode;-)taka mam cicha nadzieje.
Mam okazje w poniedzialek do polski jechac samochodem na kilka dni ale dla Marie to za meczaca droga, tyle godzin i tak jakos smutno mi wczoraj bylo bo tak bardzo bym chciala, no ale na pierwszym miejscu musze o Marie i jej wygodzie myslec.Z drogiej strony moja rodzina jeszcze Marie nie widziala tak na zywo znaczy bo foty ciagle wysylam..ehh smutno mi bylo , ale dzis juz mi lepiej.

ale zem sie rozpisala no nic koebietki zycze milej soboty i klikne pozniej jak mi co jeszcze do glowy wleci...

reklama
hej wszystkim,
zuza- ze strojem to nie powinno byc problemu, najwazniejsze ze sa checi, jak to jest to i inne rzeczy sie znajda... to trzeba w srode moze za jakims strojem sie rozgladanac ?:tak:, a co do melonow, to mi tez zostaly spore, glowa do gory, moje sa puste a twoje jeszcze pelne mleczka:-):-):-), jak wyschnie zawartosc to pewniie sie zmniejsza ...
chociaz moje ze bardzo sie nie zmniejszyly, tylko ciezar sie zmniejszyl, hahaha

ale pogoda, nie wiadomo co robic, co chwile pada, spac sie chce...

w kuchni dzisiaj walczy maz, ale nie wiem co z tego bedzie, niby ma obiad zrobic, tylko pytanie : czy zjadliwe to bedzie ?

no nic kobitki, ide okiem rzucic co sie dzieje w chalupie ...
to do potem...:-)

Do góry