reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Jolka gratuluje!!
Pscola super!!!! A juz czekalam na wiadomosc od Ciebie:tak: A tu taka niespodzianka!!:-) Swietnie, ze czujecie sie dobrze i maly spokojniutki! Nigdy sie Ciebie nie pytalam, ile masz latek?? Pytanie bardzo pasuje do sytuacji:-D:-D;-);-), ale nie moglam sie powstrzymac:-D:-p:-p

Pscola gratuluje!! Fajnie,ze tak szybko i latwo poszlo...zdrowka dla WAS!! Moja mala to Maja Liliana i miala 3210 i 50 cm.I juz nie jest taka spokojna:-D

Witam,urodzilam 14 sierpnia o godzinie 21:17 sliczna,zdrowa corcie.Troche porod trwal,bo 18 godzin...to znaczy bole tyle trwaly;-) Sam porod okolo godziny.Dostalam PDA ale cos slabe bo i tak ´bolalo jak cholera...i bardziej z prawej strony...Ale ogolnie nie bylo zle.Myslalam,ze bedzie gorzej;-)Fajnie,ze juz po wszystkim,szybko wracam do formy i ciesze sie moja kruszynka,ktora (jak narazie) jest bardzo spokojna,taki aniolek nie dziecko,tylko je,spi i sie troche przeciaga,rozglada...moja kochana rybcia.:-) Pozdrawiam wszystkie mamusie a tym nie rozpakowanym zycze szybkiego rozpakowania:tak:

Hej Dziewczyny!
z przyjemnoscia zawiadamiam, ze my juz po....:-):tak::-):tak:
Aramis Christoph przyszedl na swiat 23.08.09 o 13:21, po 4 godzinach, bez komplikacji, porod naturalny.
2960g, 50cm, mala ta moja kruszynkaz ale zdrowy jak rybka, grzeczny i ciagle chce jesc:-D
a ja czuje sie dobrze, od srody jestesmy w domku

Gartuluje dziewczyny:-)

dzieki dziewczyny:-)

Aga -no to juz jak nie moglas sie powstrzymac, to Ci oczywiscie napisze; mam 35 lat :)szok:), choc czuje sie na duzo mlodziej:-D

dzis jeszcze jade z Aramisiem do szpitala sprawdzic bilirubine, bo jak nas wypisywali mial troche podwyzszona, ale mysle ze jest OK, bo juz nie jest "brazowy" na buzi, w ogole ma buzie jak laleczka, taki wyrazny i proporcjonalny

Dla kazdej mamusi jej dzidzius jest najpiekniejszy!!:tak::-) 35 lat to nie tragedia! Mnie w grudniu stuknie 34!:tak: Jeszcze raz gratuluje!!

reklama
ellooo

Wracam dzis do DE w poniedzialek wkleje fotki :))

Gratuluje Mamusia
Buziole dla dzidziusiow

Witam nowa mamusie

A ja mam pytanko:
gdzie mam isc w DE wyrobic prawo jazdy i dowod osobisty bo w Polsce mi nie wydadza z tego wzgledu ze nie mieszkam w PL i nie przebywam tu 180 dni w roku:baffled:

Do góry