reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

hej laseczki
sorry , ze was troche zaniedbuje , ale dwojka dzieci , praca , dom cholera powoli nie wyrabiam

jeszcze zaczelam fotografowac i juz jestem po kilku sesjach i teraz sie zastanawiam nad ausbildung , bede jako jedyna 30 do sztkoly z malolatami chodzic , ale to nic

aniu wyslij mi na priva jeszcze raz numery do ciebie , moze bysmy sie spotkaly
teraz beda ferie to i wiecej wolnego bedzie

do polski na wielkanoc tez nie jedziemy , wiec moze masz ochote

reklama
Hej Kobitki,
ma nadzieje, ze wszystkie szczesliwe po weekendzie
jeszcze ten tydzien i jedziemy do Polski:tak::-D, jeszcze troche wiecej slonca ny sie przydalo

Anninka - witaj u nas:-) Daleko ode mnie mieszkasz niestety.
a porod tez Ci tutaj polecam, mialam juz dwa - opieka jest znakomita, szpitale mile, czyste i malo lozek w pokoju, poza tym wydaje mi sie to wszystko bardziej osobiste niz w Polsce, wszyscy Cie pytaja jak sie czujesz i czy nic Ci nie brakuje, a i przy samym porodzie za nic extra nie trzeba placic i sama decydujesz co dla Ciebie najlepsze
chyba przywaolalas te sloneczko ba ja dzis padam na twarz:sorry:
we Friedrichskoog mieszka moja tesciowa :D ja mieszkam w Marne 8 km od Friedrichskoog :)

mam podejrzenie zapalenia pluc :/ jutro ide na rentgen.... no i dostalam drugi antybiotyk i mam ograniczyc karmienie piersia o ile sie da...szkoda, ze mloda z butli nie umie pic....
o to moze sie spotkacie:)) Wspolczuje kuruj sie
Mia na szczescie ladnie je z lyzeczki- dostaje kaszke i zupki, a dopajac probujemy z niekapka, na pewno kiedys zalapie o co chodzi :D
w sumie jeszcze wczoraj to oprocz strasznego kaszlu to sie w miare czulam, a dzisiaj znowu goraczka, oslabienie no i dalej kaszel...ale da sie przezyc..byle szybko przeszlo...
na szczescie lyczeczka jest pod reka, zawsze cos lepsze to niz nic:baffled:
hej laseczki
sorry , ze was troche zaniedbuje , ale dwojka dzieci , praca , dom cholera powoli nie wyrabiam

jeszcze zaczelam fotografowac i juz jestem po kilku sesjach i teraz sie zastanawiam nad ausbildung , bede jako jedyna 30 do sztkoly z malolatami chodzic , ale to nic

aniu wyslij mi na priva jeszcze raz numery do ciebie , moze bysmy sie spotkaly
teraz beda ferie to i wiecej wolnego bedzie

do polski na wielkanoc tez nie jedziemy , wiec moze masz ochote

wierze ze masz rece pelne roboty.Fajnie ze zaczelas sie zajmowac fotografia:tak:

My jedziemy do Polski na swieta w czwartek na noc i mamy zamiar jechac na tydzien.
Laura ma jeszcze wysypke jak nie bedzie poprawy do poniedzialku ide do dermatologa bo pediatrzy tylko masci daja:crazy:

Laura ma jeszcze wysypke jak nie bedzie poprawy do poniedzialku ide do dermatologa bo pediatrzy tylko masci daja:crazy:
dzis bylismy u dermatologa- alergologa bo Kieran tez ma caly czas wysypke i....dostalismy kolejna masc... mam tego dosc...czy nie mozna badan porobic? w sumie szkoda mi mojego synka, bo caly czas na diecie eliminacyjnej- zadnych slodyczy, zero nabialu,a poprawy w ogole nie widac....

dzis bylismy u dermatologa- alergologa bo Kieran tez ma caly czas wysypke i....dostalismy kolejna masc... mam tego dosc...czy nie mozna badan porobic? w sumie szkoda mi mojego synka, bo caly czas na diecie eliminacyjnej- zadnych slodyczy, zero nabialu,a poprawy w ogole nie widac....

Kochana ja to chyba jestem, lepsza niz Ci lekarze Dostalam masc sterydowa dla Laury ale jak ja posmarowalam 1 raz to sie okazalo ze ta wysypka jeszcze gorzej wyglada wiec stwierzdilam ze jej nie bede uzywala.
Dzis Laura wyglada pieknie a na buzi nie ma ani jednej krosteczki.Dawalam jej calcium do tego buzie smarowalam az 2 razy sudocrem ktory jest na problemy z krostkami a ja go mialam niby na odparzenia Laura nie miala wiec teraz sie przydal:) A w miare mozliwosci smarowalam Laurze buzie zwyklym kremem do buzi z Penatena
Wystarczyl jeden dzien:happy:
A zjada wszystko wiec napewno nie miala tego od jedzinka:szok:

Mam nadzieje ze szybko sie pozbedziecie tego cholerstwa.A co uzywasz??

teraz mamy jakas masc robiona- podejrzewam, ze cholesterolowa i jakis slaby sterd, derma-cos tam... po dniu uzywania juz jest mega roznica, mam nadzieje, ze zejdzie calkowicie...
dobrze, ze u Laury to nie od jedzenia, my jednak wyraznie zaobserwowalismy, ze jak mlody czekolade dostanie to go od razu wysypuje...

teraz mamy jakas masc robiona- podejrzewam, ze cholesterolowa i jakis slaby sterd, derma-cos tam... po dniu uzywania juz jest mega roznica, mam nadzieje, ze zejdzie calkowicie...
dobrze, ze u Laury to nie od jedzenia, my jednak wyraznie zaobserwowalismy, ze jak mlody czekolade dostanie to go od razu wysypuje...

czekolada i kakao najbardziej uczulaja no i jeszcze jajko:baffled:
Masci sterydowe maja do tego ze szyko dzialaja ale potem jest masakra:-(masc nie dziaal a skora wyglada coraz gorzej:wściekła/y: mozesz poczytac na forach pisza o tym:eek:

My bylysmy na zakupkach ktore sie mega udaly :) bylo super Laura ma znow na jakis czas ciuszki:rofl2:dopuki z nich nie wyrosnie:laugh2:

wiem...sama alergiliem jestem i reaguje glownie wysypkami i egzemami...wiec o leczeniu tez juz troche sie naczytalam...
deratop nazywa sie nasza masc... uzywamy w minimalnych ilosciach , raz dziennie , jutro ostatni raz, a potem juz tylko pielegnacja i natluszczanie

witam was dziewczyny sporo czasu mnie nie bylo a rezkrecilo sie tu troche u nas,witam rowniez nowe dziewczyny ktore dolaczyly do nas..bylam 10 dni w szpitalu mialam straszny atak od woreczka zolciowego kroplowki teraz mam siniak na siniaku,robili mi co drugi dzien usg bo bali sie o dzidzie na cale szczescie jest oki z dzidzia no i mowil ginekolog ze na 95 procent dziewczynka,,tak bardzo sie ciesze zo po trzech chlopcach udalo sie mam mala ksiezniczka..pozdrawiam was wszystkie i zycze milego sobotniego wieczoru..

Kiki gratululuje coreczki i zycze zdrowka!! U nas dzisiaj byl cudowny dzien, cieplutko i slonecznie jak latem. Caly dzien przesiedzielismy na swiezym powietrzu. Eryk szalal na rowerku, a ja sie dotlenialam:tak:

reklama
Aga- a u nas , 100 km dalej , szaro..sloncu nie udalo sie przebic przez chmury , a wieczorem nawet pokropilo....
Kiki- corka to fajna sprawa :D gratulacje! oby ataki kolki zolciowej juz nie wrocily!

Do góry