reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Przyszla mamo dziecko stwierzilo ze milutko w brzuszku i jeszcze zostanie.A z tym rozwarciem to roznie bo ja rano mialam rozwarcie na 1 a w nocy jechalam do szpitala:-)

Pscola my tez jedziemy za dwa tygodnie na komunie do Polski:-)Pragne by bylo cieplutko

Chyba sie zarazam od Laury ehhh bylysmy u lekarza i dal nam syropek do soboty ma przejsc.

reklama
ANIU no ja wczoraj byłam u ginekologa i jak narazie rozwarcie takie samo jakie było szyjka sie nie skaraca to mały jeszcze czeka ale mam bóle w dole czuje sie tak jak by mały by miał zara wyjsc ale naszczescie nie mam takich bóli jak ostatnio mam nadzieje ze mój synek poczeka jeszcze troszke w tym brzuszku

Hej dziewczyny....

Przyszla mamo zycze Ci szybkiego porodu i zdrowiutkiego synka...:tak::-)

My jutro smigamy do Pl...Juz sie ciesze,ale pakowanie bedzie jutro...bo wlasnie wypralam jeszcze rzeczy i schna sobie na balkonie...U nas slonce gdzies zniklo ale ogolnie jest cieplo...Za to wczoraj byl upal...Normalnie lato w pelni...

Zmeczona troche dzis jestem,wypucowalam balkon i jak tylko wroce z PL lece kupic kwiatki :-)

No a ogolnie to przymierzamy sie do wynajecia ogrodka...MAmy jeden na oku...wogole jeszcze nie zagospodarowany...tylko taki domek drewniany stoi...Fajowo bo moge od zera robic co chcea najwazniejsze to ze facet absolutnie nie wpiernicza sie co kto na dzialce robi,nie ma jakis tam wymagan ze drzewko ma miec tyle czy tyle cm albo jakies kilka razy do roku sprzatanie,grabienie itp.jako wspolnota...sratatata...aaa i ogrodkow tylko wokol jest 5...z naszej prawej nikogo by nie bylo,za domkiem tez nikogo,przed nami tez tylko po lewej mlode malzenstwo z 4 letnim chlopcem...Normalnie bajka...Zobaczymy co z tego wyjdzie bo facet sobie wysoko to ceni....w dodatku 15 km od domu sie to znajduje....

Dobra nie przynudzam juz...Ide budzic moja pocieche bo po spacerze sama poszla do pokoju do siebie i polozyla sie spac-jak nigdy:szok:

No to dziewczyny Wam sie komunie "rzucily", ze hej!:tak: Ja za to mam dwa wesela, jedno juz za 3 dni a drugie za 2 miesiace:tak:
Patrycja fajnie, ze sie decydujecie na ogrodek, to dobre wyjscie, szczegolnie jak sie mieszka w bloku:tak: Moja tesciowa tez sobie kupila taki ogrodek z domkiem i bardzo sobie chwali:tak:. A my, jak juz wspominalam mamy jutro Wohnungsbesichtigung, na parterze, 4 pokoje z ogrodkiem, ok. 80mq:tak: Ciekawa jestem, czy mi sie bedzie podobalo, bo ja to trudna jestem:szok:;-) i pewnie bede znow wybrzydzac:tak:;-):-D

witam mamusie niemieckie
sluchajcie mam prosbe wielka do was ...
w szczecinie, w dzielnicy gdzie mieszkaja moi rodzice mieszka 8-letni chlopiec ktr jest nieuleczalnie chory a jego najwiekszym marzeniem sa widokowki z pozdrowieniami z calego swiata - byl nawet apel w lokalnej telewizji szczecinskiej ....

jego adres:
MATEUSZ LANG
UL. WIŚLANA 37
70-885 SZCZECIN

gdyby ktr z was odpowiedziala na apel z gory bardzo bardzo dziekuje !!!!!!

Witam Aniu co z Laurka?Kuruj ja ,zeby szybciutko wyzdrowiala:tak:to bedziemy mogly sie spotkac:-)ale wczesniej musimy sie zdzwonic jak mozesz wyslij mi nr tel na prywatna wiad chetnie do Ciebie zadzwonie pozdrawiam cieplutko:tak::tak::tak:

Witam po dlugim weekendzie:):tak: U nas pogoda letnia, pieknie!:tak::-) Dopiero, co przyjechalismy od tescia, caly czas przesiedzielismy na werandzie, albo chodzilismy na dlugie spacery, no moze nie liczac piatku, bo wtedy bylismy na weselu brata meza:tak:. Nie wiem za bardzo, jak to sie stalo,bo nie odzywialam sie raczej zdrowo:baffled::-D, ale schudlam przez ten weekend 3kg:tak::-) Jestem bardzo zaskoczona, ale fajnie, bo do konca czerwca chce jeszcze zrzucic 5kg:tak:. No i oznajmiam, ze z poczatkiem lata czeka nas przeprowadzka do mieszkanka z ogrodkiem:tak:. Jestesmy zadowoleni, bo wlasciwie przeprowadzke planowalismy w przyszlym roku:tak: a tu sie taka okazja trafila, wiec trzeba bylo ja wykorzystac. To nasz tzw. "przedostatni przystanek", za 3 lata chcemy kupic dom, a na razie 4-pokoje z ogrodem musza wystarczyc:tak:;-);-):-):-)

Aga - to gratulucje mieszkania, tez mamy takie i bardzo jestesmy zadowoleni! ostatnie dni spedzilismy u nas w ogrodzie!
a powiedz mi co robisz by schudnac? jakas dieta, sport? albo po prostu malo jedzenia?ja tez chce sie 5-6 kg pozbyc

Pscola zadnej diety na razie nie stosuje, wczesniej gotwalam sobie wedlug ksiazek "weight watchers" i schudlam 20kg:tak:, ale na zadne zgrupowania nie chodzilam. Teraz to chyba byl przypadek, ze schudlam i niedlugo pewnie nadrobie. Jedyne, co Ci moge polecic to dlugie spacery i nie najadanie sie wieczorem, raz w tygodniu mozesz sie z dziecmi wybrac na basen, a zobaczysz jak szybko zgubisz te pare kilo:tak:

reklama
Witam
my po weekendzie zmeczeni czas na odpoczynek.Wczoraj spedzilismy caly dzionek na swierzym powietrzu.Bylismy na pikniku z grillem.Bylo cudownie.Laura bardzo zadowolona.Rwala trawe i chciala ja jesc, uciekala na slooneczko i bardzo spodobal jej sie maly piesek:)
Laura ma jeszcze kaszelek od czasu do czasu ale to bardzo sporadycznie moze dzis zakaszloala ze 4 razy

Aga37 dodzwonic sie do Ciebie to graniczy z cudem:-D:-D

Do góry