reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

witajcie imienniczki!

agiagi, potwierdzam co mowil kotek. sa mozliwe odchylenia od podanej wagi o blisko pol kilo + jak i -. mnie dwa dni przed porodem mowili, ze bedzie ok. 3800, a bylo prawie 4300...

agi, nie taki diabel straszny:-D
dopoki cie nie wywieje na wschod, bedzi dobrze. na wschodzie troche skinuja, wiec jak w domu:baffled: tyle, ze mniej sypatycznie. Niemcy to sympatyczni ludzie, no chyba ze sie ma pecha:-D

reklama
Witam dziewczyny! Dzieki ze ktos sie odezwal na moje wolanie Susumali.Mam nadzieje ze w niemczech bede miec dostep do kompa to bede pisac co u nas nowego. Mieszkac bedziemy narazie u mojej kuzynki w Lebach a potem czas pokaze co z praca i mieszkaniem.Narazie to wszystko mnie przeraza, ale jak sie powiedzialo A to trzeba i B.Wiem ze najgorsza jest tesknota.:-(

dzieki dziewczyny,troche mnie uspokoilyscie, przeciez to oczywiste ze bedzie wszystko dobrze,tylko ja chyba za bardzo wszystko analizuje itd,za duzo mam wolnego czasu i za duzo mysle.;-)
Jesli chodzi o latanie to chyba sobie jednek odpuszcze,bo jakos tak nie mam przekonania,ze powinnam leciec,a do maja(wtedy jedziemy do Polski na 2msc) szybko zlecie:confused:, sie tak marnie pocieszam.

Milego dzionka zycze wszystkim mamuskom:-)

agii, mam termin na koniec lutego,a w sumie teraz juz 4 rozne teminy,od 21lutego do 4 marca, no ciekawe......:-D
wlasnie ktory termin porodu jest bardziej prawdopodobny,ten z ostatniej miesiaczki czy z usg(no ale przy kazdym usg co innego),jak myslicie

Halo! Agiagii, ja tez mialam kilak terminow ale sprawdzil sie ten z ostatniej miesiaczki.Nie ma sie czym przejmowac i tak urodzic musisz:)

reklama
Do góry