kerna
http://www.lauraziobro.pl
ufff dzięki za odpowiedź:-) ulżyło mi bo moja gin nic nie mówiła jak to będzie wyglądać aja wolę na necie nie szukać dzisiaj mam wizytę i pojade spokojniejsza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie
szukałam jakiś informacji na temat szwu i tak trafiłam do was...
Dziewczyny, jestem troche zestresowana... mam szew od 2 tygodni. Jestem w 28tc5d. Tez biore luteine 2x2 i tez czasami czuje tasiemke (ja mowie kokardke).
Powiedzcie mi, czy sa jakies objawy ktorych powinnam sie obawiac przy tym szwie... co powinno mnie zaniepokoic.
To moja druga ciąża, pierwsza stracilam w 22tc5d i z ta jestem bardzo ostrozna i przewrazliwiona. Czasami wrecz panikuje.
Z tego co czytam, to wy juz mialyscie szwy, albo macie, ale dluzej ode mnie wiec macie doswiadczenie w temacie.
Czy mozna jakos rozpoznacm ze sie zsunal?