reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

SZTUCZNE MLEKO

pomocy konam ze zmeczenia
maja wstała o 1.00 i nie spała do 4.00 na zabwe ja wzieło
kiedy sie wyspie w koncu???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????a jak wasze okruszki sypiaja bo u nas to róznie . czasem cała noc ale to weielkie swieto a czasem masakra

reklama
Izabelka a zęby już są może to one ???
ja jestem teraz na etapie ząbkowania ale wnocy mam spokój gorzej jest wieczorem,ale znalazłam nwy sposób,bo maści już nie pomagają, chłodny gryzak ;) :)

U nas ze spaniem różnie bywa, ale generalnie nie narzekam. Butla 180ml zagęszczona kaszą wieczorem ok. 20 i młody spi do 5 - 5.30. Ale dzisiaj coś mu się przestawiło i o 3 zebrało mu się na zabawę, potem herbatka i tak godzinka zleciała...

Mimo iz Arek jest juz duży ;) to niestety nocy całej nie prześli juz chyba wcześniej pisałam że się budzi tak 2-3 razy w nocy na jedzenie, zastanawiam się czy nie zacząć go od tego odzwyczajac np. zamiast mleka zagęszczonego kaszką dawać mu herbatke albo wodę, ale czy cos takiego poskutkuje ??? jak myslicie ???

koteczek pisze:
Mimo iz Arek jest juz duży ;) to niestety nocy całej nie prześli juz chyba wcześniej pisałam że się budzi tak 2-3 razy w nocy na jedzenie, zastanawiam się czy nie zacząć go od tego odzwyczajac np. zamiast mleka zagęszczonego kaszką dawać mu herbatke albo wodę, ale czy cos takiego poskutkuje ??? jak myslicie ???

też myslałam, żeby nie podawać Maćkowi butli ja przebudza się w nocy, ale on ma inne zdanie i na herbatkę i wodę kręci nosem...

miałam ten sam problem i co sie okazało ze niekoniecznie mojej gabi chce sie jesc w nocy tylko pić więc daję jej herbatki i śpi spokojnie choć czasem chodzi jej o mleczko. tak więc 2 flasie w ruch i jest zadowowlona

reklama
chyba na kilka dni wrócimy spowrotem tylko do mleczka, bo jakaś wysypka Maciusiowi na brzuchu wyszła... Prawdopodobnie od deserku: jabłko i banan. Wcześniej jadł same jabłko i nic nie było a teraz ta wysypka ??? ??? ???
znowu zacznę mu wprowadzać po jednej rzeczy co kilka dni... ufff a było już tak fajnie

Do góry