szukaj szukaj u mnie w koninie jest yylko jeden lek. który robi i też coś koło 200 zł bierzeszukam właśnie gabinetu prywatnego na USG 3d ale ceny są przerażające wie ktoś o troszkę tańszym gdzieś w wlkp
reklama
sheeppy
lutowa '07 majowa '09 :D
dr Marek Malewski w Śremieszukam właśnie gabinetu prywatnego na USG 3d ale ceny są przerażające wie ktoś o troszkę tańszym gdzieś w wlkp
70 zł za wizytę z usg 3d, 100 zł za wizytę, usg 3d plus film na płytce
polecam
witam.ja bylam na 3d/4d na ul.wojskowej u dr Pietrygi i powiem szczerze ze ma b. dobry sprzet i tez wszystko jest nagrywane na płytke koszt ok.200 zl. Niestety te badania sa drogie i pewnie ceny sa wszedzie podobne.. :-(
Pozdrawiam..:-)
Pozdrawiam..:-)
zapraszam do zapoznania się z oferta szkoły Rodzenia NasTroje NasTroje - szkoła rodzenia w Poznaniu
właśnie tezmyslałam o tym ze śremu, ale jak widzę- dupa. pewnie też wyląduję w Poznaniu. zdzwoń może do centrum zdrowia kobiety na ul. cienistej i zapytaj ile biorą, bo wiem ze robią.poda mi ktoś na usg 3d poznan namiary dzwoniłam do śremu i przyjmuje tylko swoje pacjentki
tu masz telefon
61 842 08 08 i daj znać jak coś załatwisz. :-)
powodzenia
no ja własnie też do tego centrum dzwoniłam bo chciała się o prenatalne spytać i też nikt nie odbiera :-(własnie dzwonie tam od 15 minut i nikt nie odbiera dzwoniłam również do kliniki Promienistej w Poznaniu 250 złotych i mogę juz w czwartek przyjechać
a te 250 zł to już z płytą?
reklama