reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szpitale, lekarze ..... w Poznaniu

mieszkam na jezycach od kilku miesiecy nawet nie wiem gdzie tam jest osrodek zdrowia itd mozesz mi dac jakis namiar na przychodnie nr do poloznych co kolwiek co moze mi pomoc z gory dziekuje:)

reklama
Położniczy Ośrodek Medycyny środowiskowo- rodzinnej "Nowe Życie" 061- 843-47-93 Ul. Słowackiego 43 Gabinet jest czynny od 8 do 10

Witam,
czy któraś z Was słyszała jakieś opinie o ginekologu Pawle Ratajczaku, który przyjmuje na ul.Tęczowej?
Pozdrawiam :)

Witajcie Poznanianki :-)
Czy któraś z Was mogła by mi polecić dobry gabinet gdzie wykonuje się USG3D/4D?
Przeszukałam troszkę stronek ale nic ciekawego nie znalazłam a zależało by mi na jakichś namiarach na gabinet gdzie któraś z Was była i mogła by polecić :)
Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

witaj,
ja byłam na 3D na Palacza u doktora Przemysława Spychała, powiem Ci tak zdjęcia i filin super:-)- ogolenie po badaniu tez ok, to nie jest lekarz prowadzący moją ciąze ale moja Pani doktor mi go poleciła- powiem tak wszystko ok przezycie super a lekarz ok ale mało mówny...
badanie naparwde wzruszające- polecam :-)

witaj,
ja byłam na 3D na Palacza u doktora Przemysława Spychała, powiem Ci tak zdjęcia i filin super:-)- ogolenie po badaniu tez ok, to nie jest lekarz prowadzący moją ciąze ale moja Pani doktor mi go poleciła- powiem tak wszystko ok przezycie super a lekarz ok ale mało mówny...
badanie naparwde wzruszające- polecam :-)

jaki jest koszt takiego badania?

reklama
Do góry