reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale, lekarze ..... w Poznaniu

reklama
Witam,
Laski wczoraj miałam mały maraton po szpitalach , mój gin dał mi skierowanie na lutycką na ocenę stanu ciężarnej iiii tam nie przyjmują do 34 tyg. a i tak lepiej zadzwonic bo moga czegoś tam nie mieć :no::no:, no to taksa i na polną , tu przyjmuja jak przedrzesz sie przez kolejkę , ale jak nie rodzisz to do poradni :wściekła/y::wściekła/y: a tam kolejka i tak nie zrobili mi usg dopplera bo to lekarz prowadzący decyduje , wiec wyszłam z siebie i stanęłam obok ( 5 godzin naczczo- :eek::eek:) jedno co dobre w tym wszystkim to zdrowe niunie:-):-),

Poza tym własnie wróciłam od fryzjera i mam ładne włoski:-D:-D
pozdrawiam

Witam,
Laski wczoraj miałam mały maraton po szpitalach , mój gin dał mi skierowanie na lutycką na ocenę stanu ciężarnej iiii tam nie przyjmują do 34 tyg. a i tak lepiej zadzwonic bo moga czegoś tam nie mieć :no::no:, no to taksa i na polną , tu przyjmuja jak przedrzesz sie przez kolejkę , ale jak nie rodzisz to do poradni :wściekła/y::wściekła/y: a tam kolejka i tak nie zrobili mi usg dopplera bo to lekarz prowadzący decyduje , wiec wyszłam z siebie i stanęłam obok ( 5 godzin naczczo- :eek::eek:) jedno co dobre w tym wszystkim to zdrowe niunie:-):-),

Poza tym własnie wróciłam od fryzjera i mam ładne włoski:-D:-D
pozdrawiam
najwazniejsze ze dziewczynki dobrze sie rozwijaja:tak::tak::tak:
PS
Ja tez mam blizniaczki i rodzialm wlasnie na Lutyckiej:-):tak:
Skad dokladnie jestes?

najwazniejsze ze dziewczynki dobrze sie rozwijaja:tak::tak::tak:
PS

Ja tez mam blizniaczki i rodzialm wlasnie na Lutyckiej:biggrin2::tak:
Skad dokladnie jestes?

Witam o swicie,
dokladnie to z Pobiedzisk 20 km w strone Gniezna ( prawie Poznań:tak::tak:),
Strasznie sie ciesze ze dwa od razu bo tylko raz bedzie bolało:-):-)
pozdrawiam

Mam pytanie do dziewczyn rodzących na Lutyckiej.

Czy tam robią znieczulenie zewnątrzoponowe? Bo słyszałam, że nie... co wydaje mi się dziwne

reklama
Do góry