dziękuje Tobie też i spokojnego, mało bolesnego porodu :-)aga0411, trzymam kciuki za zdrówko i piękny rozwój Twojego Maleństwa, bo w końcu to jest najważniejsze
reklama
karolka84
mama kwietniowa '09
Dziewczyny a możecie polecić jakiegoś dobrego pediatrę na NFZ? Mieszkam na Górczynie.
Witam,
Laski wczoraj miałam mały maraton po szpitalach , mój gin dał mi skierowanie na lutycką na ocenę stanu ciężarnej iiii tam nie przyjmują do 34 tyg. a i tak lepiej zadzwonic bo moga czegoś tam nie mieć , no to taksa i na polną , tu przyjmuja jak przedrzesz sie przez kolejkę , ale jak nie rodzisz to do poradni a tam kolejka i tak nie zrobili mi usg dopplera bo to lekarz prowadzący decyduje , wiec wyszłam z siebie i stanęłam obok ( 5 godzin naczczo- ) jedno co dobre w tym wszystkim to zdrowe niunie:-):-),
Poza tym własnie wróciłam od fryzjera i mam ładne włoski
pozdrawiam
Laski wczoraj miałam mały maraton po szpitalach , mój gin dał mi skierowanie na lutycką na ocenę stanu ciężarnej iiii tam nie przyjmują do 34 tyg. a i tak lepiej zadzwonic bo moga czegoś tam nie mieć , no to taksa i na polną , tu przyjmuja jak przedrzesz sie przez kolejkę , ale jak nie rodzisz to do poradni a tam kolejka i tak nie zrobili mi usg dopplera bo to lekarz prowadzący decyduje , wiec wyszłam z siebie i stanęłam obok ( 5 godzin naczczo- ) jedno co dobre w tym wszystkim to zdrowe niunie:-):-),
pozdrawiam
najwazniejsze ze dziewczynki dobrze sie rozwijajaWitam,
pozdrawiam
PS
Ja tez mam blizniaczki i rodzialm wlasnie na Lutyckiej:-)
Skad dokladnie jestes?
najwazniejsze ze dziewczynki dobrze sie rozwijaja
PS
Ja tez mam blizniaczki i rodzialm wlasnie na Lutyckiej
Skad dokladnie jestes?
Witam o swicie,
dokladnie to z Pobiedzisk 20 km w strone Gniezna ( prawie Poznań),
Strasznie sie ciesze ze dwa od razu bo tylko raz bedzie bolało:-):-)
pozdrawiam
PS
Ja tez mam blizniaczki i rodzialm wlasnie na Lutyckiej
Skad dokladnie jestes?
Witam o swicie,
dokladnie to z Pobiedzisk 20 km w strone Gniezna ( prawie Poznań),
Strasznie sie ciesze ze dwa od razu bo tylko raz bedzie bolało:-):-)
pozdrawiam
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Mam pytanie do dziewczyn rodzących na Lutyckiej.
Czy tam robią znieczulenie zewnątrzoponowe? Bo słyszałam, że nie... co wydaje mi się dziwne
Czy tam robią znieczulenie zewnątrzoponowe? Bo słyszałam, że nie... co wydaje mi się dziwne
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Jestem w 30 tygodniu ciązy i też zamierzam rodzić na Lutyckiej i z tego co wiem nie ma tam ZZO-u
No właśnie też tak słyszałam... i bardzo mnie ta wiadomość zmartwiła :-(
reklama