reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale, lekarze ..... w Poznaniu

Witam,
- niestety ale przy próbie pobranie krwi z żyły od 2-latka po kilkuminutowej szamotaninie i kilku nieudanych próbach wkłucia pani pielęgniarka dała za wygraną

Gdzie można pobrać w Poznaniu krew z palca u małego dziecka ??,
- zależy nam aby zbadać poziom żelaza (anemia) oraz wapnia i fosforu (na krzywicę)
- góry dziękuję za dokładne namiary

Pozdrawiam
pk

mój mały jest zapisany do przychodni PROMYK na Kasprzaka i tam też jest odrazu labolatorium i dzieciaczkom pobierali krew właśnie z palca :tak::-D:tak: obok jest też przychodnia dla dorosłych i w piwnicy jest też labolatorium i też pobierali mu krew z palca .....

reklama
Cześć :) próbuje się dowiedzieć ile kosztują w Poznaniu nieinwazyjne badania prenatalne- jesli była gdzieś o tym mowa, to będę wdzięczna za link :)

Witam dziewczyny.
Mam prośbę. musze wyciąć synkowi trzeci migdałek a w szpiotalu są gigantyczne kolejki więc zdecydowaliśmy się na zabieg prywatny. możeci mi podać namiary na jakąś dobrą klinikę prywatną gdzie wykonują takie zabiegi. z góry serdecznie wam dziękuję

Wiem ze w Poznaniu chyba na Wildzie wycinaja migdalki i wychodzi sie do domu w ten sam dzien:tak:Nie znam dokladnych namiarow ale jak sie dowiem to Tobie napisze

jezyk pewnie już jesteście po wycięciu bo pytałaś o namiary w maju ale tak przy okazji dla innych mam

córeczce wycinaliśmy migdałki na kasę chorych
u Pani doktror Sobala przyjmuje na piątkowie
w przychodni TY I DZIECKO
os. J.III.SOBIESKIEGO PAWILON 103
TEL 8252747
terminy nie były długie a z dzieckiem wychodziliśmy w ten sam dzień do domku:tak:
może tam spróbujcie bo wiem że prywatnie też tam robią

Ostatnia edycja:
Cześć,
od niedawna mieszkamy w Poznaniu i musimy znaleźć lekarza rodzinnego i pediatrę, przyjęcia na NFZ. Jeździmy z Żegrza. Polecicie jakąś miejscówkę?
Z góry dziękuję!

czesc dziewczyny, czy orientujecie sie moze ile kosztuje usg u dr Warzywody - to ponoć autorytet w poznaniu, a musze zrobic usg przezciemiaczkowe i zastanawiam sie ile ta 'przyjemnosc' bedzie mnie kosztowac. na polnej placilam 60zl i teraz zastanawiam sie gdzie zrobic kontrolne usg. z góry dzieki za odp

za kilka tygodni przyjdzie na swiat moja coreczka:-) i chcialabym was prosic o pomoc. mozecie polecic mi dobra polozna ktora przyjdzie po porodzie do domu powie co i jak itd. wiecie o co chodzi. dodam ze mieszkam na jezycach a rodzic bede na polnej.

reklama
czesc dziewczyny, czy orientujecie sie moze ile kosztuje usg u dr Warzywody - to ponoć autorytet w poznaniu, a musze zrobic usg przezciemiaczkowe i zastanawiam sie ile ta 'przyjemnosc' bedzie mnie kosztowac. na polnej placilam 60zl i teraz zastanawiam sie gdzie zrobic kontrolne usg. z góry dzieki za odp
Ja robilam to usg w szpitalu na Krysiewicza:tak::tak::tak:I pewnie wyglada tak samo jak gdziekolwiek indziej
za kilka tygodni przyjdzie na swiat moja coreczka:-) i chcialabym was prosic o pomoc. mozecie polecic mi dobra polozna ktora przyjdzie po porodzie do domu powie co i jak itd. wiecie o co chodzi. dodam ze mieszkam na jezycach a rodzic bede na polnej.
Ja tez mieszkalam na Jezycach i mialam fajna polozna z Taczka z Darmedu:tak::tak::tak:

Do góry