reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale, lekarze ..... w Poznaniu

Witam! Gdzie w Poznaniu najlepiej zrobić usg 3d i jaki jest koszt takiego badania? Proszę o informację, z góry serdecznie dziękuję:-) Pozdrawiam

tak mi się przypomło,więc piszę jakby kiedy która potrzebowała usg 3d/4d poza promienistą i polną jest też widziałam dzisiaj na polance w takiej jakiejś przychodni:))))))

czasem warto przeczytać kilka postów wcześniej i odpowiedz jest .......:tak:

reklama
Pomożcie znacie może jakieś godne polecenia położne w tym szpitalu- ja zdecydowałam się na urodzenie mojego synka własnie tam i dlatego taka moja prośba!!!
Pozdrawiam :-):-)

dziekuję :-) dzis mąż dzwonił do korvity i otrzymał wiadomość że wszystkie jej szpitale upadły :-( Znalazłam panią ginekolog która prywatnie jest w stanie odebrać poród ( cc ) w szpitalu na Lutyckiej . Kamień spadł mi z serca. Poza tym dziś mąż obdzwonił wszystko co się da w Poznaiu i okolicy i nigdzie nie ma prywatnej kliniki gdzie można by rodzić. Takie duże miasto i nie ma takiej opcji :-(

:-)Dziewczyny witam!!!
A powiedzcie wiecie coś o szpitalu św. rodziny - coś więcej -coś od siebie!!!
Plis o pomoc - będę wdzięczna!!!:tak:

Czy ktos moze chodzi do przychodni "Euromed" na ul. Kosynierskiej? Idę tam z moją Izunią 8 stycznia do alergologa. Chciałabym się dowiedzieć o niej coś więcej.

reklama
Do góry