Ashleen
Zaciekawiona BB
Czy jest jakiś szpital w Poznaniu w którym można dostac znieczulenie zewnątrzoponowe
Ile za to zapłaciłyście?
Ile za to zapłaciłyście?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, a będziecie korzystać z laktatorów elektrycznych dostępnych w szpitalu? Bo ja zamierzałam, podobno są bardzo dobre, Madeli, np. na Lutyckiej, ale koleżanka mi nawkręcała że nie wiadomo czy je myją i że można się czymś tak zarazić bo jak ona oddawała im laktator i się pytała czy wystarczy że wypłukała woda, to za pierwszym razem babka jej powiedziała że oni je moczą potem i tak, a potem jak oddawała na drugi dzien i powiedziala innej że wypłukala,to ta mówi " aha, ok,pani i tak nie miala jałowego". I jak to rozumieć? Ze pacjentki im oddaja ten sprzet, a oni nawet go nie czyszcza? Ktos wie jak to jest na Lutyckiej?