reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale, lekarze, położne WARSZAWA

reklama
Drogie czy polecacie jakiegoś lekarza jako lekarza prowadzącego w Medicover? Byłam u dwóch lekarzy i wydawali się sensowni choć ja jestem zupełnie "zielona" w tym nowym temacie ;)

Cześć Dziewczyny,

Nowa jestem na forum. Termin mam między 26 grudnia a 4 stycznia 2021. Mam takie pytanie trochę o obecną sytuację. Pracuję w handlu, źle się czuje / nudności, wymioty, osłabienie/ i niestety ginekolog nie chce mi wypisać zwolnienia - ciąża nie jest zagrożona, choć cały czas biorę luteinę. Dodam, że chodzę do różnych lekarzy - nie mam jednego głównego, biorę wizyty z pakietu firmowego. Jak któraś ma namiary na ginekologa z Warszawy( może być jak najbardziej prywatnie) i okolic, który nie robiłby problemów z L4 to proszę o namiary na priv. Kontakt się przyda na przyszłość, na razie mam 12 tydzień ciąży, do tej pory nie było dramatu, ale od tygodnia jest coraz gorzej i zwykle wejście na 3 piętro sprawia mi trudności.... :( Z góry dzięki za pomoc!

Cześć Dziewczyny,

Nowa jestem na forum. Termin mam między 26 grudnia a 4 stycznia 2021. Mam takie pytanie trochę o obecną sytuację. Pracuję w handlu, źle się czuje / nudności, wymioty, osłabienie/ i niestety ginekolog nie chce mi wypisać zwolnienia - ciąża nie jest zagrożona, choć cały czas biorę luteinę. Dodam, że chodzę do różnych lekarzy - nie mam jednego głównego, biorę wizyty z pakietu firmowego. Jak któraś ma namiary na ginekologa z Warszawy( może być jak najbardziej prywatnie) i okolic, który nie robiłby problemów z L4 to proszę o namiary na priv. Kontakt się przyda na przyszłość, na razie mam 12 tydzień ciąży, do tej pory nie było dramatu, ale od tygodnia jest coraz gorzej i zwykle wejście na 3 piętro sprawia mi trudności.... :( Z góry dzięki za pomoc!
W jakiej przychodni masz pakiet?

Cześć Dziewczyny,

Niestety nie znam nikogo w Luxmed bo mam pakiet w innej firmie ale smutno mi, że żaden z nich nie chciał wypisać Ci L4. Przykro mi słyszeć, że mamy takich specjalistów, którzy jednak powinni roztaczać nad nami opiekę. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i będziesz czuła się lepiej. Sama nie prosiłam lekarzy o L4 więc nie mam doświadczenia w temacie, ale jeżeli mogę pomóc, nie znajdziesz nikogo pomocnego, to napisz na prv - pomyślę jaki lekarz może być wyrozumiały i pełen empatii.

Drogie czy polecacie jakiegoś lekarza jako lekarza prowadzącego w Medicover? Byłam u dwóch lekarzy i wydawali się sensowni choć ja jestem zupełnie "zielona" w tym nowym temacie ;)
U kogo byłaś?

Jakieś opinie o pani Wiczyńska - Zając Anna (medicover klimczaka) i panu Sołowiej Piotr (usg szpital medicover)???

reklama
Do góry