reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szpitale, lekarze, położne WARSZAWA

reklama
Hej! A ja mam pytanie o położną;) czy możecie polecić jakąś Panią z Inflanckiej? Mój pierwszy poród więc ogromny stres i fajnie jakby udało się trafić na godną polecenia położna ;)

Dziewczyny które korzystają z Medicover - znacie dobrego hematologa, endokrynologa i dietetyka? Jestem już naprawdę zdesperowana, mieszkam daleko od Warszawy ale teraz ratują mnie teleporady 🥺

Dziewczyny które korzystają z Medicover - znacie dobrego hematologa, endokrynologa i dietetyka? Jestem już naprawdę zdesperowana, mieszkam daleko od Warszawy ale teraz ratują mnie teleporady 🥺
Kurcze :/ ja korzystam z ich pakietu ale nie jestem zadowolona. Wlasciwie obecnie z zadnego specjalisty - internistke mam jedynie przesympatyczną. Mam niedoczynnosc tarczycy to skierowania na usg od roku nie dostałam a prywatnie to proszą aby robić co rok kontrole:-( Moge Ci napisac na prv do kogo tam chodzę do endokrynologa.

Kurcze :/ ja korzystam z ich pakietu ale nie jestem zadowolona. Wlasciwie obecnie z zadnego specjalisty - internistke mam jedynie przesympatyczną. Mam niedoczynnosc tarczycy to skierowania na usg od roku nie dostałam a prywatnie to proszą aby robić co rok kontrole:-( Moge Ci napisac na prv do kogo tam chodzę do endokrynologa.
Powiem Ci że ja też pomału żałuję że zdecydowałam się na ten pakiet. W sumie głównie dlatego że u mnie w mieście jest prywatna klinika która współpracuje z medicover i mamy tutaj dobrych ginekologów. Tylko ja mam wrażenie że oni nie ogarniają tematu mutacji które ja mam 🤦‍♀️ a jak się umówiłam ostatnio do hematologa z medicover to masakra... Strata czasu 🙄

Powiem Ci że ja też pomału żałuję że zdecydowałam się na ten pakiet. W sumie głównie dlatego że u mnie w mieście jest prywatna klinika która współpracuje z medicover i mamy tutaj dobrych ginekologów. Tylko ja mam wrażenie że oni nie ogarniają tematu mutacji które ja mam 🤦‍♀️ a jak się umówiłam ostatnio do hematologa z medicover to masakra... Strata czasu 🙄
Mi jeden z najlepszych gin w wawie kazał od tak odstawic duphaston przy 3cm krwiaku i ociązeniu wiekiem itp. :-) doprosic sie o jakiwkolwiek badania poza usg płodu nie mogę:-) wszystko robię prywatnie. Niestety :-( A co to za mutacja genu?

Cześć, jeżeli któraś z Was wie jak "załatwić" sobie CC w szpitalu Warszawie to będę serdecznie wdzięczna za wiadomość na prv. Miałam namiary na sposób na załatwienie tego w MSWiA ale teraz to szpital dla covidowców więc muszę zrezygnować (choć pewnie jeszcze to się zmieni). Na żelaznej mam niby położną ale ona na pewno nie będzie pomocna - poza tym ją interesuje tylko poród siłami natury.

Hej, czy któraś ma jakieś opinie na temat szpitala Orłowskiego na Czerniakowskiej? Z tego, co widzę to jest to mało popularny szpital, może świecą tam pustki😉

Hej, czy któraś ma jakieś opinie na temat szpitala Orłowskiego na Czerniakowskiej? Z tego, co widzę to jest to mało popularny szpital, może świecą tam pustki😉
Hej, ja urodziłam tam 3 dzieci i uważam, że jest to szpital rewelacja. Warunki jedynie tam są słabe bo oddział nie jest po remoncie, jakas tylko część. Przy każdym porodzie byłam otoczona wspaniałą opieką lekarzy i położnej (nie miałam swojej, położna była ze szpitala a byla ze mną non stop). Opieka po porodowa również super, położne pomagały przy dziecku, jak maluch mi nie dojadał nie byli problemu aby dostać mleko. Z każdą pierdołą mogłam bez obaw pójść na odział noworodkowy i poprosić o pomoc przekochane pielęgniarki. Szpital mało znany, faktycznie nie wiele chyba osób tam rodzi. Ja polecam.

reklama
Do góry