Ewelajna11
Fanka BB :)
Dziewczyny co powiecie o Szpitalu Praskim w Warszawie jeżeli chodzi o CC i poród sn?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O Wołoskiej nie słyszałam dobrych opinii no chyba że nie przeszkadza Ci nakaz rodzenia w pozycji wertykalnej.@Mujer
A Wołoska lepsza?
Kurcze coraz bliżej porodu a mam mega mętlik na temat tych szpitali, w końcu urodzę w samochodzie pomiędzy szpitalami
A skąd jesteś? W dużych miastach jest spory wybór i można taką ostateczną decyzje zostawić na drugi/trzeci trymestr ciążyNa jak długo przed ciążą warto w ogóle wybrać szpital? Czy to ma z wyprzedzeniem znaczenie? Chciałabym się przygotować zanim zacznę histeryzować
mi ginekolog powiedziała żeby omijac typowe szpitale typu żelazna czy madalińskiego, na zdrowy rozum położna przyjmuje 12 poród na swojej zmianie -każdy może być już zmęczony wiadomo, i wtedy co frustracja itpNic nie musisz, możesz spokojnie rodzić gdzie chcesz. Madalińskiego to trochę już taśmowe porody.
Kurcze, no nie wiem, moja położna przyjmowała od 7 do 12 tylko mój poród, pojedynczych sal było chyba 8, poloznych kilka, wydaje mi się że moja położna miała tylko 2 pokoje na raz, wiadomo jak pojechałam na poporodową koło 14 to kogoś przyjęli na salę i ta osoba mogła urodzić ale to i tak daje 4 porody na położna, a nie 12!mi ginekolog powiedziała żeby omijac typowe szpitale typu żelazna czy madalińskiego, na zdrowy rozum położna przyjmuje 12 poród na swojej zmianie -każdy może być już zmęczony wiadomo, i wtedy co frustracja itp
Wszystko zależy od dnia, godziny i liczby rodzących ;-)mi ginekolog powiedziała żeby omijac typowe szpitale typu żelazna czy madalińskiego, na zdrowy rozum położna przyjmuje 12 poród na swojej zmianie -każdy może być już zmęczony wiadomo, i wtedy co frustracja itp