reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szpitale, lekarze, położne WARSZAWA

reklama
Cześć dziewczyny,

Rodzi/rodziła któraś z Was na żelaznej? Może macie do polecenia położną?:)

Pozdrawiam,

Jagoda
Ja rodziłam tam 2,5broku temu i miałam znajoma ale pielęgniarkę i powiem Ci że bez szału... Ogólnie opieka spoko ale to podobno że względu na tą znajomą.. tam ogólnie to jest fabryka.. bardzo dużo osób rodzi i przy drugim dziecku nie chcieli mnie tam przyjąć na planowane cięcie bo nie mają miejsca jeżeli się u nich ciąży nie prowadzi..
Wylądowałam na inflanckiej i było super... Opieka mega, czułam się zadbana i nikt nie ignorował moich prośb. Mały, spokojny, kameralny szpital

Witam! Mam pytanie odnośnie cesarki pod narkozą na Żelaznej. Czeka mnie takowa w listopadzie. Czy jest tu może mama, która miała cc pod narkozą w tym szpitalu? Mam kilka pytań :)

Witam! Mam pytanie odnośnie cesarki pod narkozą na Żelaznej. Czeka mnie takowa w listopadzie. Czy jest tu może mama, która miała cc pod narkozą w tym szpitalu? Mam kilka pytań :)
Ja tam miałam CC ale nie pod nakroza... Nie wiedziałam że takie w ogóle robią :o

Witam, mam pytanie odnośnie dwóch szpitali - na Madalińskiego i na Wołoskiej. Początkowo chciałam rodzić na Wołoskiej i tam też chodzę do ginekologa do przychodni przyszpitalnej. Moja ciocia tam rodziła i była zadowolona, ale ostatnio usłyszałam (od pracownika SORu na Wołoskiej), że lepsi specjaliści są na Madalińskiego.. Już sama nie wiem co o tym myśleć. Zapisałam się na wizytę do lekarza z Madalińskiego, bo podobno tak trzeba żeby móc tam rodzić. To moja pierwsza ciąża i nie chciałabym być pozostawiona sama sobie. Pomóżcie, bo już sama nie wiem co mam myśleć o tych szpitalach..

Witam, mam pytanie odnośnie dwóch szpitali - na Madalińskiego i na Wołoskiej. Początkowo chciałam rodzić na Wołoskiej i tam też chodzę do ginekologa do przychodni przyszpitalnej. Moja ciocia tam rodziła i była zadowolona, ale ostatnio usłyszałam (od pracownika SORu na Wołoskiej), że lepsi specjaliści są na Madalińskiego.. Już sama nie wiem co o tym myśleć. Zapisałam się na wizytę do lekarza z Madalińskiego, bo podobno tak trzeba żeby móc tam rodzić. To moja pierwsza ciąża i nie chciałabym być pozostawiona sama sobie. Pomóżcie, bo już sama nie wiem co mam myśleć o tych szpitalach..
Nic nie musisz, możesz spokojnie rodzić gdzie chcesz. Madalińskiego to trochę już taśmowe porody.

reklama
chodzi ci o MSWiA? ja tam rodziłam a także miałam operacje po ciąży PM. Ja polecam. Super jest doktor Wojciech Grzybowski. Przyjmuje prywatnie w boramedzie - super specjalista.

Do góry