reklama
Joanna_Mary
Fanka BB :)
Ja u niej nie prowadziłam ciąży, ale byłam na dwóch wizytach i nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia. Była strasznie nie miła. Za to mogę polecić Agnieszkę Antczak-Judycka z Medicovera na Wołoskej. Jest bardzo dokładna i nie bagatelizuje podejrzanych objawów w ciąży.Hej Wszystkim, czy ktoś może prowadzi lub prowadził ciążę u dr. Wiczyńskiej-Zając w Medicover? Jakie są Wasze opinie?
5th_avenue
Hej Wszystkim, czy ktoś może prowadzi lub prowadził ciążę u dr. Wiczyńskiej-Zając w Medicover? Jakie są Wasze opinie?
Ja szukając gin do prowadzenia tez ją sobie na początku wybrałam. Sugerowałam sie opiniami na dobrylekarz i innymi ocenami w necie. Jednak jak poszłam na wizytę to... no nie było „chemii” niestety. Zmieniłam ja po pierwszej wizycie bo męczyć sie 9 mies z lekarzem któremu sie nie ufa jest słabe. Ale oczywiście jest to bardzo subiektywna ocena. Dostałam pakiet skierowań, pobrała cytologię, postraszyła prenatalnym i.... niestety nie zaiskrzyło.
Dziękuję za odpowiedzi do tej pory, szukałam opinii o pani dr. na dobrylekarz, znanylekarz etc., ale nie mogłam absolutnie niczego znaleźć... wszystkie opinie na które trafiam są sprzed niemalże 10 i więcej lat. Będę więc bardzo wdzięczna za jak najwięcej odczuć wobec pani dr!
5th_avenue
Dziękuję za odpowiedzi do tej pory, szukałam opinii o pani dr. na dobrylekarz, znanylekarz etc., ale nie mogłam absolutnie niczego znaleźć... wszystkie opinie na które trafiam są sprzed niemalże 10 i więcej lat. Będę więc bardzo wdzięczna za jak najwięcej odczuć wobec pani dr!
Może idź do niej na próbę jeśli masz pakiet w Medicover. Może akurat sobie przypadnięcie do gustu. Z moich doświadczeń wiem ze warto tez mieć gin niezbyt daleko żeby nie jeździć potem przez pół miasta, ona chyba głownie na Wilanowie przyjmuje.
Poszłam na próbę i jestem zadowolona. Lekarz wzbudziła moje zaufanie, wysłuchała i odpowiedziała cierpliwie na moje pytania, przebadała mnie i uprzedziła co może mnie czekać jeśli chodzi o objawy. Skierowała mnie na wszystkie potrzebne badania. Odniosłam wrażenie, że nie tylko doskonale wie co robi, ale też troszczy się o pacjentkę, uspokaja i wyjaśnia. Tak więc dla kolejnych przyszłych mam z okolic Wilanowa - warto Panią doktor odwiedzićMoże idź do niej na próbę jeśli masz pakiet w Medicover. Może akurat sobie przypadnięcie do gustu. Z moich doświadczeń wiem ze warto tez mieć gin niezbyt daleko żeby nie jeździć potem przez pół miasta, ona chyba głownie na Wilanowie przyjmuje.
No jasne, ze jest. Polecam lekarzy z przychodni przyszpitalnej na Starynkiewicza.Hej! Jestem w 7 t.c aktualnie poszukuje lekarza który poprowadzi moją ciążę . Jest szansa znaleźć lekarza na NFZ w Warszawie?
myszkakiszka
Hej,czy któraś miała robione usg III trestru w luxmedzie w Warszawie?u kogo?i najważniejsze jaki jest opis badania w percentylach czy tygodniach ciazy?chodzi mi o to jak jest napisane:
np masa plodu 32tyg 2 dni
Czy masa plodu 60 centyli
np masa plodu 32tyg 2 dni
Czy masa plodu 60 centyli
reklama
Podziel się: