Ja polecam zespół ginekologów z Link do: Centrum Medyczne doktorA. Jak dla mnie najlepsi z najlepszym podejściem do klienta bez względu na wiek... Może ktoś jeszcze korzysta z tego centrum?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, wlasnie sie zastanawiam nad tym szpitalem. Powiedz mi, czy wciąż sa te sale porodowe z takimi tylko przepierzeniami? Jakos sobie nie moge wyobrazic rodzic z kims na tej samej sali[emoji29]Bardzo polecam Instytut Matki i Dziecka. Rodzilam tam, ale tez mialam stamtad wykupiona polozna za 1200 zl i szczerze - nie zaluje. Rodzilam sama na sali, bylam z mezem i polozna, mialam znieczulenie, oksytocyne, polozna mi bardzo pomagala i pokazywala pozycje, zeby mniej bolalo i bardzo zmotywowala. Kolo polnocy dostalam oksytocyne, znieczulenie niedlugo pozniej, po 3 rano urodzilam.
Moja gin tam pracowała ale sama nie polecała...Co myślicie o szpitalu Brodnowskim?
Koniecznie! Myślę o tym szpitalu!Ja na dniach będę na inflanckiej miała planowane CC.. mogę dać znać po jak nie zapomnę;-)
Na żelaznej teraz ciężko.. sama polozna może nie wystarczyć. Mi powiedzieli że żeby zakwalifikować mnie do planowanego CC musiałabym u nich cała ciaze prowadzić... A w 2017 jak rodziłam córkę to zgłosiłam się tylko do przychodni w 30tc chyba i za podstawie zaświadczenia mnie zapisali a teraz już tak nie ma :-( za duże oblężenieKoniecznie! Myślę o tym szpitalu!
Z całego serca polecam dr Anne Wiczyńską-Zając. Cudowna, wspaniała kobieta! My chodzimy do niej do Medicover. Rodzić chce (możliwe cc) na Żelaznej bądź na Inflanckiej. Na Żelazną chodzę sobie do położnej p. Kasi Grzybowskiej, wspaniała kobieta i pewnie na Żelazną się zdecyduje.