reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale, lekarze, położne WARSZAWA

reklama
Cześć, dziewczyny czy któraś z Was może polecić lekarza prowadzącego na Karowej? Właśnie jestem po pierwszej wizycie u dr Obrębskiego, jestem średnio zadowolona. Może któraś z Was miała z nim do czynienia? A może polecicie mi lepszego lekarza w tym szpitalu. Chciałabym właśnie tam mieć prowadzoną ciążę.
Z góry dziękuję

Cześć dziewczyny,

fajnie,że macie dobre doświadczenia z IMIDZ.Moją ciążę w instytucie prowadzi dr Ewa Filipp. Jak narazie jestem zadowolona. Mamy termin porodu na lipiec 2008, dlatego też zmartwiłam się,że mogą mnie odesłać z instytutu w dniu porodu:-(((
Czy umawiałyście się wczesniej na oglądanie porodówki?
Chętnie bym wczesniej zobaczyła jak to wygląda, czego mogę się spodziewać, no i oczywiście umówic się z połozną.
Może możecie kogoś polecić???
Z góry wielkie dzięki za pomoc.
Pozdrowienia,
M

Jesli chodzi o Bielanski napewno:

dr. Latoszewska(nie pamietam doklanie nazwiska)-ordynator-kobieta aniol. Dziekuje jej z calego serca i bede zawsze wdzieczna.

Jesli chodzi o Szpital Bielanski nie moge powiedziec zlego slowa. Pielegniarki, lekarze, nawet salowe sa mili, chetni pomoc, a przedewszystkim profesjonalna opieka. Nie spotkalam sie nigdzie z takimi ludzmi.
Szpital odnowiony, czysto naprawde dobrze:)

Teraz szpital jest piękny, moja przyjaciółka rodziła tam przez remontem , wtedy to była poprostu tragedia .. ale panie naprawdę anioły.. nadrabiały za obdrapane ściany :))

reklama
Ja mieszkam na żelaznej więc jak pod koniec pierwszego trymestru zaczełam mieć potężne bóle skurzczowe i krwawienie pojechaliśmy z mężem do tego szpitala. Pielęgniarka potraktowała mnie jak przedmiot, jak histeryczkę. czekałam jakieś 20 min przerażona że stracę ciąże. Dopiero potem łaskawie do mnie wyszła, i zaczęła wypytywać, mierzyć temperaturę itd. Potem pojawiła się lekarka
Lekarka za to była świetna, fachowa, miła, badała mnie bardzo długo, wszytko okazało się ok - jej podejście było super.
Sama nie wiem - zależy od tego na kogo się trafi.

Do góry