Dziewczyno, a Ty sądziłaś , że ktokolwiek jest w stanie zdiagnozować ból brzuch aprzez telefon??????? Dziwne...
dobre , gdyby tak było, to byśmy wogóle nie musiały do lekarzy chodzic hi hi ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyno, a Ty sądziłaś , że ktokolwiek jest w stanie zdiagnozować ból brzuch aprzez telefon??????? Dziwne...
Behemott- polecam panią Szczupacka z bielańskiego , moja przyjaciółka miała przez nia prowadzone dwie ciąże a jak ktos do niej chodzi to juz wogóle wszedzie bez kolejki ).. pani miła była przy jednym i drugim porodzie .. to nie ja rodziłam wiec może pomyslisz że piszę a nic nie wiem ,ale przy narodzinach jednej córeczki byłam z nia przez cały czas, no i kilka razy bylam u tej pani na wizytach prywatnie ... szpital teraz odnowiony i podobno rewelacja i wszystkie panie też raczej ok .. ( tak mówiła przyjaciółka)