reklama
Hej...:-)
Oczywiscie ,ze nie miałam wynajetej połoznej.
Moja dobra kolezanka tam rodziła...
Ja wczesniej zaczełam pod koniec ciązy jezdzic tam na KTG,
chodz jestem z Woli..
Wiec sama tez sie obeznałam jak tam jest czy personel jest milo nastawiony no i wogole...,wiec naprawde polecam..
Ty tez tam zrob..·(jak masz w miare blisko oczywiscie)sama zobaczysz..
A co do porodu to rodziłam w dwojce..
Ale u mnie tak szybko poszło,duzo własnie pomogła połozna p.Ania nazwiska niestety nie pamietam,ale młoda taka lekko krecona blondyneczka..
Rodziłam z mezem to jesli nie było skurczy to rozmywialismy..
To tyle jesli cos to pytaj...;-)
P.s odradzam Instytut Matki i Dziecka
tam rodziłam coreczke w 2003 tragedia..
nie tylko ja tak uwazam....
Oczywiscie ,ze nie miałam wynajetej połoznej.
Moja dobra kolezanka tam rodziła...
Ja wczesniej zaczełam pod koniec ciązy jezdzic tam na KTG,
chodz jestem z Woli..
Wiec sama tez sie obeznałam jak tam jest czy personel jest milo nastawiony no i wogole...,wiec naprawde polecam..
Ty tez tam zrob..·(jak masz w miare blisko oczywiscie)sama zobaczysz..
A co do porodu to rodziłam w dwojce..
Ale u mnie tak szybko poszło,duzo własnie pomogła połozna p.Ania nazwiska niestety nie pamietam,ale młoda taka lekko krecona blondyneczka..
Rodziłam z mezem to jesli nie było skurczy to rozmywialismy..
To tyle jesli cos to pytaj...;-)
P.s odradzam Instytut Matki i Dziecka
tam rodziłam coreczke w 2003 tragedia..
nie tylko ja tak uwazam....
Czarodziejka
Fanka BB :)
migoc- zgadzam sie z Tobą co do Karowej...godny polecenia szpital....polozna z ktora rodzilaś kobietka na medal...mialam z nią zajecia w szkole rodzenia.....osobiscie rodzilam z Agnieszką Muchą...to jest Anioł z KAROWEJ zaraz po Grazynce Sarnie!!!!!
...
magda1978
Fanka BB :)
a ja rodziłam w szpitalu praskim. sam poród wspominam bardzo dobrze, położna mnie cały czas rozśmieszała, lekarz też żartował, atmosfera była super. co do późniejszej opieki to mam zastrzeżenia, bo położne robiły wielką łaskę pomagając przy dziecku, zdarzały się komentarze typu "co wy zrobicie jak zostaniecie z tymi dziećmi same", nikt mi nie pokazał jak przystawić do piersi itp. wszystko zależy od tego na jaką zmianę się trafi, bo w każdym szpitalu są lepsi i gorsi specjaliści
benita_29
Marcowa mama 2006
Ja tez goraco polecam szpital na zelaznej.Ja osobiscie rodzilam przez CC ,wiec ciezko mi powiedziec jak jest na porodowce przy porodach naturalnych,ale na sali jest o.k.A na bloku poporodowych poprostu rewelacja!!Polozne sa super,lekarze tez!!
Amok
Aktywna w BB
Ja też polecam Zelazna. Rodziłam tam w lipcu, poród zakończył się cc i wbrew pozrom i temu co wiele osob mowi na temat ich niechęci do cc, ja wogóle czegoś takiego nie odczułam. Po 7 godzinach położna (Edyta Dzierżak-Postek-rewelacja!!!) zauważyła że mam gorączkę, wezwała lekarza, który stwierdził że bezpieczniej będzie zrobić cc i po 20 min synuś był z nami.Opieka po też była ok, choć już nie tak rewelacyjna jak na bloku porodowym. Jedynie niektóre pielęgniarki z noworodkowego chyba pomyliły się co do wyboru zawodu,ale trzeba byc do nich asertywnym i szybko miękkną. Wkażdm razie szpital polecam
szpital im Swiętej Rodziny na ul.MAdalińskiego cudown polozne wyposazone sale prawie same 1-osobowe i zaplecze z nowym oiomem noworodkowym polecamSłyszałam wiele dobrego o szpitalu Św. Zofii - że wygodne sale, że miłe pielęgniarki, dobra obsługa, itp. Słyszałam jednak również, że w przypadku komplikacji w czasi lub po porodzie, nie mają odpowiedniego zaplecza.
Czy znacie jakieś szpitale w których jest dobrze nie tylko wtedy, kiedy idzie wszystko dobrze, ale wtedy, kiedy trzeba błyskawicznie dziecko lub matkę ratować, np. operować?
Dzięki i pozdrawiam.
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
szpital im Swiętej Rodziny na ul.MAdalińskiego cudown polozne wyposazone sale prawie same 1-osobowe i zaplecze z nowym oiomem noworodkowym polecam
mówisz o salach na położnictwie?? bo ja widzialam tam sale 4 osobowe. a zeby byc na sali 2-osobowej z rozpadającą się łazienką, musiałam płacić 150 zł za dzień!!
standart na porodówce moze byc, ale o cudownosci położnych mogę podyskutowac, a troche ich poznałam tam podczas 30 godzin porodu
Podziel się: