L
Leedsana
Gość
Agaciulka28 pisze:Dziewczyny, dajcie namair na jakiegos dobrego lekarza z Karowej.
Dzieki
Agnieszka Gardyszewska Ul. Zytnia 16/50 przyjmuje we wtorki i piatki od 16.00
goraco polecam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agaciulka28 pisze:Dziewczyny, dajcie namair na jakiegos dobrego lekarza z Karowej.
Dzieki
Priscilla pisze:Fionka, najlepiej przejedz sie tam sama i sprawdz warunki tam panujace. Ja ze slyszenia tylko wiem, ze sale sa nienajlepiej urzadzone, lazienka jest jedna wspolna i sa do niej ogromne kolejki i ogolnie standard jest dosc niski... Ale z drugiej strony szpital ten ma jedno z lepszych zapleczy techn. w razie jakis komplikacji... Ja tez chcialam tam rodzic, chodzilam nawet do przychodni, mialam dobrego lekarza, ale niedawno pozamykali wiekszosc gabinetow, lekarzy poprzenosili, bo podobno maja powazne problemy fin. Nie zwiedzalam tam porodowki wiec nie wiem ile jest prawdy z tymi warunkami, ale to ze odwoluja lekarzy nawet nie informujac o tym pacjentow strasznie mnie zniechecilo do tego szpitala. Teraz juz na pewno tam nie pojde...