reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale, lekarze, położne WARSZAWA

Ja rodziłam w maju na Inflanckiej i polecam (nie licząc jedzenia -.- nie jakieś tragiczne, ale typowo szpitalne). Minus taki, że dokarmiali mi dziecko, bo uważali, że ma niską mase urodzeniową (2,6kg a stwierdza sie hipotrofię od 2,5...).

reklama
Ja rodzilam w marcu tego roku na Madalinskiego corcie ,jak dla mnie bez rewelacji własnie a ktoras z Was rodzila w tym roku na Madalinskiego a i do jakiego lekarza jakby co chodzilyscie ?

Ostatnia edycja:
Rodziłam w kwietniu na Żelaznej i polecam z całego serca! Opieka okołoporodowa i poporodowa naprawde super, żadnego dokarmiania dzieci, położne co 2h przychodziły i przystawiały maluchy do piersi, a studentki bardzo pomagały mamom w opiece nad maluszkami.

Szpital Bielański - ktos w nim rodzil w ostatnim roku? Interesuje mnie zarowno opinia o sn jak i o cc plus wszystko co jeszcze można powiedziec o oddziale polożniczym tego szpitala.

A czy ktoś coś wie o szpitalu na Karowej? Mam tam skierowanie do poradni patologii ciąży ze względu na podejrzenie cukrzycy ciążowej i nadciśnienia...

Rodziłam w kwietniu na Żelaznej i polecam z całego serca! Opieka okołoporodowa i poporodowa naprawde super, żadnego dokarmiania dzieci, położne co 2h przychodziły i przystawiały maluchy do piersi, a studentki bardzo pomagały mamom w opiece nad maluszkami.

Hej ja właśnie myśle o Żelaznej :) co prawda dopiro kwiecień ale tez czytałam sporo pozytywnych opini.

Witam.
Ja planuję poród w szpitalu na Solcu tam też będę miała lekarza prowadzącego:)

Myślałam o Madalińskiego ale podobno jest kiepski teraz, o Karowej też nie słyszałam dobrych opinii :(

Witam,

ja rodziłam 10.09 w MSWiA. Opieka świetna, położne super a szczególnie pani Hania. Niestety musiałam mieć cesarkę... a wcześniej 12 h porodu...Mój chłopiec był na tyle duży, że nie dałabym rady go urodzić (mały rozstaw kości w mojej miednicy).

reklama
Witajcie dziewczyny!
Mam prośbę, pytanie. Nie jestem jeszcze w ciąży, ale już na wszelki wypadek chciałabym znać odpowiedź.

Czy możecie mi polecić ginekologa do prowadzenia ciąży, który pracuje w Lux-Medzie? Może to być też ginekolog - endokrynolog, ale nie musi, bo w razie czego endokrynologa mam :)

Do góry