no właśnie ja też jestem ciekawa opinii dot. bielańskiego i ewentualnie jakiś hints&tips czego się tam spdziewać ;-) będę bardzo wdzięczna :-)Czesc
Jestem ciekawa aktualnych opinii na temat bielańskiego i międzyleskiego? Może któraś z Was nie dawno tam rodziła?
Dzięki
reklama
Czy któraś z Was rodziła w szpitalu im. Orłowskiego na Czerniakowskiej? Jestem ciekawa opinii.
Osobiście najbardziej pasuje mi św. Zofii, bo słyszałam wiele dobrego o tym szpitalu. Jednak rozważam też Czerniakowską bo mam padaczkę (od 2 lat bez ataków) i teoretycznie tam powinnam rodzić ze względu na chorobę. Neurolog na Czerniakowskiej powiedziała mi że nie ma takiej konieczności to powinnam rodzić tam gdzie czuję się komfortowo i bezpiecznie.
Tak więc... Mam dylemat
Osobiście najbardziej pasuje mi św. Zofii, bo słyszałam wiele dobrego o tym szpitalu. Jednak rozważam też Czerniakowską bo mam padaczkę (od 2 lat bez ataków) i teoretycznie tam powinnam rodzić ze względu na chorobę. Neurolog na Czerniakowskiej powiedziała mi że nie ma takiej konieczności to powinnam rodzić tam gdzie czuję się komfortowo i bezpiecznie.
Tak więc... Mam dylemat
Ja chodzę do BoraMed i jestem bardzo zadowolona ! Myślę, że jeśli chodzi o ciążę to warto zapłacić może czasami trochę więcej ale mieć zrobione wszystkie potrzebne badania... Oni tam robią między innymi : nieinwazyjną genetyczną diagnostykę prenatalną (testHarmony, USG genetyczne, Test PAPP-A, test potrójny) USG ginekologiczne, diagnostyka szyjki macicy, kolposkopia (badanie nabłonka szyjki macicy), KTG, cytologia, USG piersi, echo serca płodu, wydruk 3D twarzy płodu.
Przejdź się do nich i popytaj
Przejdź się do nich i popytaj
reklama
Podziel się: