reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szpitale, lekarze, położne WARSZAWA

czesc :)
a moze ktoras z Was jest zainteresowana porodem w brodnowskim? ja jestem. moze macie jakies potwierdzone informacje jak tam jest? moze ktoras tam rodzila i jest zadowolona?

ja wiem tylko tyle ze porod rodzinny jest bezplatny, ale pozostale pacjentki musza wyrazic zgode na to zeby ktos byl przy nas :no:. a to przez to ze porody odbywaja sie na jednej duzej sali a lozka oddzielone sa scianami gipsowymi... nie widzialam jak to wyglada,wyobrazam to sobie tylko po opisie lekarza.. tak wiec troche mnie to zniecheca,bo chcialabym miec pewnosc ze moj maz bedzie przy mnie.
wiem, ze sala jednoosobowa 50zl za dobre, a znieczulenie 350zl.
a! tam maja jakies "super lozko", ale to lipa podobno.

mam jeszcze kilka swiezych info o szpitalu praskim,bylam widzialam. porod rodzinny bezplatny, sala jednoosobowa poporodowa 100zl za dobre-bardzo fajnie wyglada, tak domowo :) , bezplatne sa sale 2 osobowe poporodowe, tez zrobily na mnie pozytywne wrazenie. w odróznieniu od szpitala na brodnie nie potrzebujemy zgody innych pacjentek na obecnosc meza.

moze ktoras z was tam rodzila?? podzielcie sie wrazeniami:)
pozdrawiam

reklama
heh, bo ja sie wypowiadam jesli mam cos konkretnego do powiedzenia ;-)
co do spacerow po parku to bardzo chetnie :-)
nie wiem czy jestes zainteresowana ale jest bardzo fajna szkola rodzenia na lojewskiej -darmowa. polecam. ja wlasnie wczoraj ukonczylam zajecia. :-)
nawet dyplom kazda dostala :-D

ja będę rodziła przez cc, więc szkoła nie jest mi potrzebna :-)
ale dzięki za info :-), Koleżance polecę :-)

ja mieszkam na Bolesławickiej, przy carrefour express (kiedyś Globi), a Ty? jeżeli nie chcesz to nie mów oczywiście :-)

to nic ze bedziesz miala cc, byly chyba 3 dziewczyny ktore tez planuja tak rodzic,byly tez takie dla ktorych to nie bedzie pierwszy poród :)

a ja mieszkam 3 przyst tramwajowe od Ciebie w strone annopolu :)

Hej! Mam zapytanie, czy któraś z Was zna lekarza pracującego w szpitalu św. Zofii w stolicy lub lekarza współpracującego z tym szpitalem?
Jestem w 15. tygodniu ciąży, wracam do Polski i chciałabym wybrać lekarza, który poprowadziłby moją (pierwszą) fasolkę do rozwiązania. Najchętniej w szpitalu na Żelaznej.
Z góry dziękuję za wszystkie rady :-)

Witam
Ja tez planuje porod w esculapie ale mam kilka pytań na stronie kliniki pisza ze zabiegi sa refundowane to jak to jest do końca za porod sie placi czy nie dodatkowo jak jest z jedzeniem i czy jak nie chodze tam na wizyty moge tez tam rodzic jestem z żywca wiec do bielska na wizyty mam troche za daleko może ktoraś z was mogłaby przybliżyc jak to wygląda

dziewczyny dzisiaj bylam na KTG w Bielanskim i polozna powiedziala mi ze radzi "wyrobic" sie do 15.01 bo od 16.01 zamykaja oddzial polozniczy na 2 tygodnie z powodu remontu!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
czesc :)
a moze ktoras z Was jest zainteresowana porodem w brodnowskim? ja jestem. moze macie jakies potwierdzone informacje jak tam jest? moze ktoras tam rodzila i jest zadowolona?

ja wiem tylko tyle ze porod rodzinny jest bezplatny, ale pozostale pacjentki musza wyrazic zgode na to zeby ktos byl przy nas :no:. a to przez to ze porody odbywaja sie na jednej duzej sali a lozka oddzielone sa scianami gipsowymi... nie widzialam jak to wyglada,wyobrazam to sobie tylko po opisie lekarza.. tak wiec troche mnie to zniecheca,bo chcialabym miec pewnosc ze moj maz bedzie przy mnie.
wiem, ze sala jednoosobowa 50zl za dobre, a znieczulenie 350zl.
a! tam maja jakies "super lozko", ale to lipa podobno.

mam jeszcze kilka swiezych info o szpitalu praskim,bylam widzialam. porod rodzinny bezplatny, sala jednoosobowa poporodowa 100zl za dobre-bardzo fajnie wyglada, tak domowo :) , bezplatne sa sale 2 osobowe poporodowe, tez zrobily na mnie pozytywne wrazenie. w odróznieniu od szpitala na brodnie nie potrzebujemy zgody innych pacjentek na obecnosc meza.

moze ktoras z was tam rodzila?? podzielcie sie wrazeniami:)
pozdrawiam

Grushka, ja jestem zdecydowana na poród w bródnowskim. Byłam już tam nawet... Sale są obok siebie,to fakt, ale stanowią osobne pomieszczenia. Ani położna, ani wczesniej lekarz nie wspominali o jakis uwarunkowaniach do porodu rodzinnego.Nie wiem tez skąd rozbieżne informacje o opłatacie za znieczulenie - 20 grudnia oglądając porodówke, dowiedziałam się,że znieczulenie jest bezpłatne.26 stycznia mam wizytę u gina, wiec popytam go jeszcze raz:-)
A powiedz na kiedy masz termin? Ja dopiero (albo już:-D) na 19 maja.

Do góry